fbpx

Ndërroi jetë themeluesi i radios “Kanal 77”

Pronari dhe themeluesi  i radios kombëtare “Kanal 77”, Goran Gavrilov, nderoi jetë në moshën 54 vjeçare, transmeton Portalb.mk.

Radio “Kanal 77” filloi punën më 4 tetor në vitin 1991, ndërsa katër vjet më pas filloi me ndërtimin e rrjetit kombëtar të transmetimit.

I ndjeri ishte vlerësohet si punonjës aktiv ne media, duke përkujtuar që ishte edhe anëtar i Këshillit Mbikëqyrës në Këshillin për etik në mediat e Maqedonisë, si dhe themelues i Asociacionit për mediat elektronike private në Maqedoni.

Për nesër janë paralajmëruar edhe aktivitetet për nder të Gavrilovit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button