fbpx

Një shoqëri që mendon se është natyrore të…

Një shoqëri që mendon se është natyrore të asfiksojë, me përkujdesjen ndaj fëmijëve dhe në punë shtëpie, energjitë intelektuale të grave, është armike e vetvetes dhe s’e kupton.

Elena Ferrante, shkrimtare italiane

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button