fbpx

KRRE e RMV-së: Shtrenjtohet benzina

Prej sonte çmimi me pakicë i benzinave Eurosuper BS-95 dhe BS-98 do të shtrenjtohen për gjysmë denari për litër, ndërkaq çmimi me pakicë i Eurodizelit dhe vajit për amvisëri do të mbetet i njëjtë, njofton Portalb.mk.

Sipas vendimit të KRRE-së, Eurosuper BS-95 do të shitet për 66 denarë për litër, ndërkaq Eurosuper BS-98 për 68 denarë për litër. Eurodizeli do të vazhdojë të shitet për 56 denarë për litër, ndërkaq vaji ekstra i lehtë për ngrohje 45 denarë për litër.

Rritet edhe çmimi i Mazutit për 0,446 denarë për kilogram dhe tani do të jetë 35,843 denarë për kilogramë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button