fbpx

Mëshira e tepruar ndaj fajtorit

Mëshira e tepruar ndaj fajtorit është padrejtësi ndaj të pafajshmit.

Baldassarre Castiglione, ishte një oborrtar italian, diplomat, ushtar dhe një autor i shquar i Rilindjes.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button