fbpx

Gjendja me Covid -19 në RMV, 8 pacientë kanë ndërruar jetë, 722 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informoi se nga 3,701 teste të kryera në 24 orët e fundit kanë rezultuar 722 raste të reja të COVID-19. Po ashtu, gjatë 24 orëve të fundit, 8 pacientë kanë humbur betejën me virusin corona, ndërsa janë shëruar 186 pacientë, transmeton Portalb.mk.

“Humbën jetën 8 pacientë, 4 pacientë nga Shkupi (81, 75, 74, 73) dhe nga një 1 pacient prej këtyre qyteteve:Probishtipi (88), Strumicë (88), Kërçovë (72), Kumanovë (70) dhe Manastiri (61). Të gjithë pacientët humbën jetën në spital”, informuan nga minsitria.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 106.832, numri i pacientëve të shëruar është 94.461, numri i atyre që humbën jetën është 3.185 dhe numri i rasteve aktive është 9.186.

Rastet e reja

 • Shkup 375
 • Prilep 44
 • Kavadari 35
 • Gjevgjeli 29
 • Manastir 25
 • Gostivar 23
 • Tetovë 22
 • Kumanovë 20
 • Ohër 16
 • Shtip 15
 • Kriva Palankë 14
 • Negotinë 13
 • Veles 11
 • Strumicë 10
 • Strugë 10
 • Koçani 10
 • Bogdanci 9
 • Kërçovë 5
 • Sveti Nikole 5
 • Resnje 5
 • Radovish 5
 • Berovë 5
 • Krushevë 5
 • Valandovë 3
 • Delçevë 2
 • Probishtip 2
 • Demir Kapijë 2
 • Kratovë  1
 • Demir Hisar 1

Pacientët e shëruar

 • Shkup 50
 • Prilep 29
 • Kavadari 25
 • Kumanovë 15
 • Tetovë 14
 • Veles 9
 • Negotinë 8
 • Koçani 6
 • Gjevgjeli 6
 • Gostivar 5
 • Strumicë 4
 • Krushevë  4
 • Bogdanci 3
 • Shtip 2
 • Sveti Nikole 2
 • Valandovë 2
 • Delçevë 1
 • Probishtip 1

Rastet aktive:

 • Shkup 375 aktiv 4309
 • Tetovë 22, aktive 262
 • Kumanovë 20, aktiv 3533
 • Prilep 44, aktiv 719
 • Gostivar 23, aktiv 177
 • Shtip 15, aktiv 118
 • Manastir 25 aktiv 212
 • Veles 11 aktiv 245
 • Strumicë 10, aktive 187
 • Ohër 16, aktiv 444
 • Kavadar 35, aktiv 549
 • Struga 10, aktive 178
 • Koçan 10, aktiv 104
 • Kërçovë 5, aktiv 48
 • Gjevgjeli 29, aktiv 278
 • Sveti Nikollë 5, aktiv 24
 • Negotinë 13, aktiv 310
 • Dellçevë 2, aktiv 66
 • Resnjë 5, aktiv 55
 • Dibër, aktiv 17
 • Kriva Pallankë 14, aktive 140
 • Radovish 5, aktiv 15
 • Berovë 5, aktiv 33
 • Probishtip 2, aktiv 37
 • Vinicë, aktiv 23
 • Vallandovë 3, aktiv 36
 • Demir Hisar 1, aktiv 26
 • Makedonski Brod, aktiv 5
 • Kratovë 1, aktive 27
 • Krushevë 5, aktiv 82
 • Pehçevë, aktiv 4

Deri më tani, një total prej 540,725 testeve të COVID-19 anë kryer në vend.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button