fbpx

RMV, 9 persona me KOVID-19 kanë ndërruar jetë edhe sot numër i lartë i rasteve të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 23 orët e fundit janë bërë 3.323 testime, ndërkaq janë regjistruar 721 raste të reja me KOVID-19, janë shëruar 1.753 persona, ndërkaq kanë ndërruar jetë 9 persona.
Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 533.505 testime, ndërkaq numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 105.269, të shëruarve në 93.942, të vdekurve në 3.165, ndërkaq numri i rasteve aktive në vend është 8.162, raporton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 9 persona, 3 pacientë nga Shkupi (85, 80 dhe 60-vjeç), 2 nga Kumanova (81 dhe 74-vjeç) dhe nga një nga Prilepi (75), Velesi (73), Kriva Pallanka (73) dhe Vallandova (73)”, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 357
 • Prilep 72
 • Kavadar dhe Gjevgjeli nga 42
 • Negotinë 30
 • Ohër 26
 • Veles 20
 • Gostivar 18
 • Kumanovë 17
 • Manastir 16
 • Koçan 12
 • Krushevë 10
 • Strugë 8
 • Shtip dhe Bogdanci 7
 • Kriva Pallankë 5
 • Kërçovë, Resnja dhe Vallandova nga 4
 • Tetovë dhe Vinicë nga 3
 • Strumicë, Dellçevë, Demir Kapi dhe Pehçevë nga 2
 • Sveti Nikole, Radovish, Probishtip, Kratovë, Makedonska Kamenica dhe Dojran nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 750
 • Dellçevë 120
 • Ohër 97
 • Kavadar 85
 • Tetovë 80
 • Veles 74
 • Strumicë 64
 • Gostivar 57
 • Prilep 51
 • Manastir 42
 • Kumanovë dhe Kërçovë nga 38
 • Strugë 35
 • Shtip 25
 • Gjevgjeli, Resnjë dhe Dibër nga 22
 • Krushevë 19
 • Negotinë, Koçani dhe Demir Kapi nga 15
 • Radovish 14
 • Kriva Pallankë 12
 • Vinicë dhe Sveti Nikole nga 8
 • Bogdanci 6
 • Makedonski Brod 4
 • Kratovë 3
 • Vallandovë, Pehçevë, Probishtip, Makedonska Kamenica dhe Berovë nga 2
 • Dojran dhe Demir Hisar nga 1

Rastet e shpërndara dhe rastet aktive

 • Shkup 357, aktiv 3750
 • Kumanovë 17, aktiv 314
 • Prilep 72, aktiv 663
 • Tetovë 3, aktiv 246
 • Gostivar 18, aktiv 145
 • Shtip 7, aktiv 102
 • Veles 20, aktiv 223
 • Kavadar 42, aktiv 561
 • Manastir 16, aktiv 183
 • Ohër 26, aktiv 404
 • Strumicë 2, aktive 158
 • Strugë 8, aktive 163
 • Koçan 12, aktiv 88
 • Kërçovë 4, aktiv 40
 • Negotinë 30, aktiv 279
 • Gjevgjeli 42, aktiv 243
 • Sveti Nikole 1, aktiv 19
 • Kriva Pallankë 5, aktive 106
 • Resnjë 4, aktiv 47
 • Dibër, aktiv 21
 • Dellçevë 2, aktiv 66
 • Radovish 1, aktiv 10
 • Berovë, aktiv 30
 • Probishtip 1, aktiv 31
 • Vinicë 3, aktiv 23
 • Vallandovë 4, aktiv 33
 • Krushevë 10, aktive 76
 • Bogdanci 7, aktiv 52
 • Kratovë 1, aktiv 26
 • Demir Hisar, aktiv 22
 • Makedonski Brod, aktiv 4
 • Demir Kapija 2, aktiv 27
 • Makedonska Kamenica 1, aktiv 2
 • Pehçevë 2, aktiv 4
 • Dojran 1, aktiv 1

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button