fbpx

RMV, 721 raste të reja me virusin korona, ndërsa 7 persona ndërruan jetë

Nga 3.816 të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit, gjithsej 721 persona kanë rezultuar pozitiv kurse 7 pacientë kanë ndërruar jetë. Të shëruar sot në vend janë regjistruar 171 persona, shkruan Portalb.mk.

7 persona ndërruan jetë, edhe atë: dy pacientë nga Shkupi (68, 81), një nga Tetova (49), Prilepi (73), Strumica (76), Koçani (72) dhe Delçeva (43) vdiqën.  Të gjitha personat ndërruan jetë në kushte spitalore.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup  334
 • Prilep  56
 • Kavadar  52
 • Negotinë  34
 • Veles  26
 • Ohër  24
 • Manastir  23
 • Kumanovë  22
 • Tetovë  18
 • Strumicë  16
 • Gjevgjeli  15
 • Kriva Pallanka  14
 • Gostivar  13
 • Strugë  10
 • Bogdanc  9
 • Kërçovë dhe Dellçevë nga 8
 • Krushevë 7, Shtip 6, Koçan dhe Resen 5
 • Sveti Nikolla  3, Dibër, Probishtip, Vinicë, Vallandovë dhe Kratovë nga 2
 • Berovë , Demir Hisar dhe Pehçevë  nga 1

Të shëruarit gjatë 24 orëve të fundit:

 • Shkup 71
 • Kavadar  20
 • Prilep  18
 • Kumanovë  14
 • Tetovë  12
 • Veles  6
 • Koçan  5, Gjevgjeli dhe Manastir nga 4
 • Shtip, Strumicë dhe Negotinë nga 3
 • Gostivar dhe Kratovë  nga 2
 • Resnjë, Ohër, Dellçevë dhe Vallandovë  nga 1

Rastet aktive:

 • Shkup 44818, aktiv 3681
 • Kumanovë 5567, aktiv 264
 • Tetovë 5446, aktiv 277
 • Prilep 5384, aktiv 641
 • Gostivar 3783, aktiv 149
 • Shtip 3656, aktiv 125
 • Veles 3452, aktiv 270
 • Manastir 3436, aktiv 187
 • Kavadar 3356, aktiv 591
 • Ohër 3242, aktiv 426
 • Strumicë 2712, aktiv 180
 • Strugë 2409, aktive 182
 • Koçan 1822, aktiv 71
 • Kërçovë 1777, aktiv 74
 • Negotinë 1230, aktiv 214
 • Gjevgjeli 1214, aktiv 183
 • Sveti Nikolla 1109, aktiv 26
 • Kriva Palanka 836, aktiv 92
 • Resnjë 810, aktiv 67
 • Dibër 794, aktiv 43
 • Radovish 744, aktiv 26
 • Delçevë 742, aktiv 190
 • Berovë 642, aktiv 25
 • Probishtipi 544, aktiv 28
 • Vinicë 521, aktiv 25
 • Vallandovë 368, aktiv 31
 • Krushevë 284, aktiv 74
 • Kratovë 277, aktiv 36
 • Bogdanc 274, aktiv 48
 • Demir Hisar 266, aktiv 16
 • Makedonski Brod 252, aktiv 7
 • Demir Kapij 241, aktiv 31
 • Makedonska Kamenica 193, aktiv 3
 • Pehçevë 186, aktiv 4
 • Dojran 95, aktiv 3

Ndryshe, nga fillimi i pandemisë janë realizuar 519.985 testime, ndërsa janë regjistruar gjithsej 10.482 raste pozitive me Kovid-19. Aktualisht ka 8.290 raste aktive në vend, ndërsa kanë ndërruar jetë 3.126 pacientë, ndërsa 91.066 të shëruar.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button