fbpx

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të shkëmbejnë të dhënat në mënyrë të automatizuar

Policia e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë do të shkëmbejnë në formë të automatizuar të dhënat për AND, gjurmën e gishtërinjve dhe të dhënat për regjistrimin e automjeteve, transmeton Portalb.mk.

Në Tiranë është zhvilluar takim përfaqësuesit e punëve të brendshme të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, dy shtete të cilat do të jenë vendet e para nga Konventa për bashkëpunim policor të Evropës Juglindore, që do të shfrytëzojnë këtë mundësi.

Raportohet që në takim është diskutuar edhe për ndërlikueshmërinë e fushave  dhe shkallët e ndryshme të funksionimit dhe strukturës së bazave të të dhënave.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button