fbpx

RMV, 13 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, ndërsa u regjistruan 582 raste të reja

Në Maqedoninë e Veriut, nga 2.972 të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit, gjithsej 582 persona kanë rezultuar pozitiv, 13 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërsa të shëruar sot në vend janë regjistruar 374 persona, shkruan Portalb.mk.

Gjashtë pacientët që ndërruan jetë janë nga Shkupi (64, 66, 72, 74, 77 dhe 89), tre nga Prilepi (48, 72 dhe 83v),  një nga Shtipi (61v), Ohri (75v), Kriva Pallanka (83v) dhe Probishtip (79v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 274,
 • Prilep – 55,
 • Kavadarci – 40,
 • Kumanovë – 24,
 • Gjevgjeli – 23,
 • Negotinë – 20,
 • Tetovë 18
 • Veles – 18
 • Ohri – 13,
 • Strumica – 12,
 • Manastiri 10
 • Koçani – 10
 • Gostivar – 9,
 • Shtip 8
 • Strugë – 8
 • Krusheva – 7,
 • Kriva Pallanka 5
 • Bogdanci – 5
 • Vallandova – 4,
 • Dibër 3
 • Vinica – 3
 • Resnjë, 2
 • Delçevë, 2
 • Probishtip, 2
 • Kratovë 2
 • Demir Kapija – 2
 • Kërçovë, 1
 • Demir Hisar 1
 • Berovë – 1

Pacientët e shërruar:

 • Shkup – 160,
 • Ohër – 59,
 • Strugë – 24,
 • Kavadarci – 20,
 • Prilep – 14,
 • Tetovë – 12,
 • Gjevgjeli 9
 • Veles – 9,
 • Kumanovë – 8,
 • Resnjë – 7,
 • Dibër – 6,
 • Manastir, 5
 • Shtip 5
 • Radovish – 5,
 • Dellçevë – 4,
 • Negotinë, 3
 • Gostivar, 3
 • Kriva Pallankë 3
 • Berovë – 3,
 • Strumica, 2
 • Krusheva, 2
 • Vallandova, 2
 • Probishtipi, 2
 • Kratova 2
 • Kërçova – 2,
 • Koçani, 1
 • Vinica 1
 • Makedonska Kamenica – 1.

Rastet aktive:

Shkup 44233, aktiv 3261
Kumanovë 5520, aktiv 238
Tetovë 5413, aktiv 265
Prilep 5287, aktiv 589
Gostivar 3764, aktiv 138
Shtip 3641, aktiv 120
Manastir 3402, aktiv 161
Veles 3416, aktiv 244
Ohër 3200, aktiv 387
Kavadarci 3253, aktiv 528
Strumica 2686, aktive 161
Struga 2386, aktive 159
Koçani 1814, aktiv 71
Kërçovë 1762, aktiv 59
Gjevgjeli 1187, aktiv 165
Negotinë 1174, aktiv 169
Sveti Nikollë 1105, aktiv 24
Resnjë 805, aktiv 66
Kriva Pallanka 812, aktive 68
Dibër 791, aktiv 40
Radovish 744, aktiv 26
Dellçeva 732, aktive 188
Berova 640, aktiv 26
Probishtip 538, aktiv 22
Vinica 518, aktiv 24
Vallandova 360, aktiv 25
Kratova 274, aktiv 36
Demir Hisar 261, aktiv 11
Krushevë 272, aktiv 65
Makedonski Brod 252, aktiv 7
Bogdanci 260, aktiv 34
Demir Kapija 240, aktiv 30
Makedonska Kamenica 193, aktiv 3
Pehçeva 184, aktive 3
Dojran 95, aktiv 5

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Kovid-19 nga fillimi i pandemisë deri sot është 101,214, nga të cilët 90,685 të shëruar, kurse 3,111 kanë ndërruar jetë. Aktualisht ka 7,418 raste aktive në vend. Deri më tani janë realizuar 512,692 testime për Covid -19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button