fbpx

Njeriu duhet të jetë aq i rritur sa…

Njeriu duhet të jetë aq i rritur sa t’i pranojë gabimet, aq inteligjent sa të mësojë prej tyre, dhe aq i fortë sa t’i korrigjojë ato.

John C. Maxwell, autor amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button