fbpx

RMV, 129 raste të reja me virusin korona, ndërsa 13 persona ndërruan jetë

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë kryer gjithsej 854 teste për Kovid-19, nga këto, 129 persona kanë rezultuar pozitiv, 13 persona kanë humbur betejën me virusin, ndërsa gjithsej 342 janë regjistruar si të shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin humbën jetën 13 pacientë të infektuar me virusin korona: 5 pacientë nga Shkupi (76, 70, 61, 58, 54v), 2 pacientë nga Kavadari (87, 78v) dhe një pacient nga Tetova (73v), Kumanova (79v), Ohri (66v), Gjevgjelia (73v), Prilepi (80v) dhe Negotina (61v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 76,
 • Kavadar – 19,
 • Negotinë – 9,
 • Prilep – 6,
 • Veles, 3
 • Ohër 3
 • Strugë – 3
 • Kumanovë 2
 • Tetovë – 2
 • Manastir – 9,
 • Gostivar, 1
 • Stip, 1
 • Kërçovë, 1
 • Vinicë, 1
 • Makedonski Brod 1
 • Demir Kapija – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 101,
 • Kavadarci – 49,
 • Dellçevë – 45,
 • Ohër 22
 • Strugë – 22
 • Veles – 18,
 • Prilep – 14,
 • Negotinë – 11,
 • Tetovë – 7,
 • Kumanovë – 6,
 • Gostivar, 5
 • Demir Kapija, 5
 • Sveti Nikole 5
 • Berovë 5,
 • Shtip – 4,
 • Gjevgjeli, 3
 • Radovish 3
 • Vallandovë – 3
 • Manastiri, 2
 • Strumica, 2
 • Kriva Pallanka, 2
 • Probishtipi, 2
 • Demir Hisari 2
 • Bogdanci – 2,
 • Koçani 1
 • Kratova – 1.

Rastet e reja:

Shkup 76, aktiv 2938
Kumanovë 2, aktiv 208
Tetovë 2, aktiv 228
Prilep 6, aktiv 473
Gostivar 1, aktiv 118
Shtip 1, aktiv 95
Manastir, aktiv 138
Veles, 3, aktiv 212
Ohri, 3, aktiv 382
Kavadarci 19, aktiv 454
Strumica, aktive 156
Struga, 3, aktive 157
Koçani, aktiv 47
Kërçovë 1, aktiv 62
Gjevgjeli, aktiv 130
Negotina 9, aktiv 129
Sveti Nikolla, aktiv 19
Resnjë, aktiv 68
Dibër, aktiv 43
Kriva Pallanka, aktiv 51
Radovish, aktiv 37
Dellçevë, aktiv 188
Berovë, aktiv 27
Probishtip, aktiv 21
Vinica 1, aktiv 23
Vallandova, aktiv 20
Kratova, aktiv 32
Demir Hisar, aktiv 12
Krushevë, aktiv48
Makedonski Brod 1, aktiv 8
Bogdanci, aktiv 20
Demir Kapija 1, aktiv 29
Makedonska Kamenica, aktiv 5
Pehçevë, aktiv 3
Dojran, aktiv 9

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Kovid-19 nga fillimi i pandemisë deri sot është 99,408, nga të cilët 89,742 të shëruar, kurse 3,076 kanë ndërruar jetë. Aktualisht ka 6,590 raste aktive në vend. Deri më tani janë realizuar 503,565 testime për Covid -19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button