RMV, 446 sanksione për mosmbajtje të maskës

Ministria e Punëve të Brendshme ka vazhduar me sanksionet ndaj mosrepsketimit të masave anti-Covid.

Gjatë ditës paraprake, 19-20.02.2021, në tërë territorin e Maqedonisë së Veriut janë shqiptuar 446 masa për mosmbajtje të maskave.

MPB-ja ka apeluar për respektim të protokolleve dhe masave anti-Covid.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button