fbpx

Jailbreak edhe për iPhone 5

Të gjithë ata që kanë iPhone 5 të bllokuar nuk duhet të shqetësohen më, pasi shumë shpejt po vjen edhe zgjidhja e këtij problemi.

Kush kërkon të dhëna kofidenciale nga Apple, do t’i ketë ato shumë shpejt, për të zhbllokuar iPhone 5.

Lajmi për “jailbreak” të iPhone 5 është bërë i ditur nga rrjeti social Twitter dhe është nxjerrë pikërisht nga “planetbeing”, e cila ka konfirmuar se është çështje ditësh dhe shumë shpejt do të vijë veprimi për zhbllokimin e iPhone 5.

Lajme të ngjashme

Back to top button