fbpx

Janë shqiptuar 33 sanksione për vozitje të shpejtë në Tetovë

Gjatë një aksion kontrolli me përdorim të radarit të natës, nëpunës policor nga Tetova mbrëmë nga ora 19 deri në ora 22 kanë sanksionuar 33 shoferë të cilët kanë drejtuar automjetin me shpejtësi më të lartë se e lejuara, prej të cilëve 14 kanë vozituar me më shumë se 50 kilometra në orë mbi shpejtësinë e lejuar, njofton Portalb.

Kontrollet e përforcuara të komunikacionit vazhdojnë edhe në ditët në vijim, paralajmërojnë nga MPB, duke apeluar deri te qytetarët t’i respektojnë rregullat e komunikacionit dhe dispozitat me qëllim që të rritet siguria në komunikacion.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button