fbpx

RMV, 9 persona me COVID-19 ndërruan jetë, më shumë të shëruar se sa të infektuar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 2.236 testime për COVID19, 394 kanë dalë pozitivë, 387 janë shëruar, ndërkaq 9 persona kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve në vend ka arritur në 91.555, numri i të shëruarve 80.008, të vdekurve 2.821, a numri i rasteve aktive është 8.726, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë gjithsej 9 persona në 24 orët e fundit, dy nga Shkupi (74 dhe 82-vjeç), dy nga Kërçova (61 dhe 70-vjeç) dhe një nga Prilepi (65-vjeç)”, informon Ministria e Shëndetësisë,

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 190
 • Kavadar 29
 • Veles 19
 • Dellçevë 16
 • Kumanovë 14
 • Ohër 12
 • Dibër 12
 • Gostivar 11
 • Prilep 7
 • Shtip 7
 • Manastir 7
 • Berovë 7
 • Demir Kapi 7
 • Kërçovë 6
 • Tetovë 5
 • Strumicë 5
 • Gevgjeli 5
 • Sveti Nikole 4
 • Negotinë 4
 • Vinicë 4
 • Strugë 3
 • Koçan 3
 • Kriva Pallankë 3
 • Radovish 3
 • Krushevë 3
 • Resnjë 2
 • Probishtip 2
 • Kratovë 2
 • Pehçevë 2

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 255
 • Kumanovë 21
 • Tetovë 15
 • Strumicë 15
 • Veles 14
 • Resnjë 12
 • Manastir 11
 • Dibër 8
 • Gostivar 7
 • Kavadar 5
 • Shtip 4
 • Kërçovë 3
 • Demir Hisar 3
 • Dellçevë 2
 • Ohër 2
 • Gevgjeli 2
 • Sveti Nikole 2
 • Koçan 2
 • Bogdanc 2
 • Berovë 1
 • Vallandovë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 39861, aktiv 4788
 • Kumanovë 5153, aktiv 374
 • Tetovë 5050, aktiv 316
 • Prilep 4534, aktiv 192
 • Gostivar 3600, aktiv 222
 • Shtip 3491, aktiv 145
 • Manastir 3203, aktiv 156
 • Veles 3056, aktiv 262
 • Ohër 2761, aktiv 367
 • Kavadar 2533, aktiv 320
 • Strumicë 2519, aktive 278
 • Struga 2189, aktiv 150
 • Koçan 1717, aktiv 83
 • Kërçovë 1710, aktiv 128
 • Sveti Nikole 1072, aktiv 32
 • Gjevgjeli 978, aktiv 98
 • Negotinë 957, aktiv 92
 • Dibër 753, aktiv 92
 • Resnjë 730, aktiv 90
 • Kriva Pallankë 719, aktiv 47
 • Radovish 693, aktiv 46
 • Dellçevë 591, aktiv 155
 • Berovë 584, aktiv 43
 • Probishtip 505, aktiv 41
 • Vinicë 489, aktiv 34
 • Vallandovë 325, aktiv 11
 • Demir Hisar 243, aktiv 6
 • Makedonski Brod 242, aktiv 11
 • Bogdanc 224, aktiv 27
 • Kratovë 220, aktive 20
 • Krushevë 203, aktiv 29
 • Demir Kapija 195, aktiv 33
 • Makedonska Kamenica 190, aktive 20
 • Pehçevë 183, aktive 13
 • Dojran 82, aktiv 5

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button