fbpx

E përditësuar: statistika për koronën në RMV për 24 orët e fundit

PËRDITËSIM 

26:20 – Numri tejet i lartë i të vdekurve nga Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit në Tetovë shqetësoi qytetarët e pollogut, gjegjësisht, Ministria e Shëndetësisë informoi për 11 vdekje gjatë 24 orëve të fundit vetëm në Tetovë. Megjithatë, koordinatori i qendrës Kovid në Tetovë për Portalb.mk informon se bëhet fjalë për një gabim softuerik, pasi që të vdekurit nuk janë regjistruar nga data 15 janar, domethënë, sipas tij, shifrat janë për 10 ditë, ndërsa për 24 orë kanë ndërruar jetë 3 persona, shkruan Portalb.mk.

LEXO: Nuredini për Portalb: Nuk kanë ndërruar jetë 11 persona për 24 orë në Tetovë, është gabim softuerik
16:50 – Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit, janë kryer 2518 testime dhe prej tyre 444 kanë dalur pozitiv, 21 persona kanë ndërruar jetë, 894 janë shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin kanë ndërruar jetë 21 persona të infektuar me virusin korona: dy pacientë nga Shkupi (87 dhe 65v), një nga Kumanova (75v), 11-të pacientë nga Tetova (72, 68, 57, 58, 66, 73, 77, 65, 74, 56 dhe 73v), një nga Prilepi (84), një pacient nga Shtipi (78v), një nga Ohri (69v), dy pacientë nga Kavadarci (64 dhe 59v), një pacient nga Koçani (71) dhe një nga Kërçova (63).

Rastet e reja:

 • Shkup-209,
 • Kumanovë-26,
 • Tetovë-13,
 • Prilep-5,
 • Gostivar-12,
 • Shtip-8,
 • Manastir-8,
 • Veles-26,
 • Ohër-26,
 • Strumicë-8,
 • Kavadarci-32,
 • Strugë-11,
 • Kërçovë-10,
 • Sveti Nikollë-1,
 • Gjevgjeli-3,
 • Resnjë-1,
 • Kriva Pallanka-3,
 • Radovish-5,
 • Dellçeva-16,
 • Probishtip-3,
 • Vinica-3,
 • Demir Hisar-1,
 • Makedonski Brod-2,
 • Bogdanci-2,
 • Kratova-3,
 • Demir Kapija-6
 • Pehçeva-1.

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkup-497,
 • Kumanovë-21,
 • Tetovë-49,
 • Prilep-30,
 • Gostivar-14,
 • Shtip-8,
 • Manastir-6,
 • Veles-10,
 • Ohër-18,
 • Strumicë -7,
 • Kavadarci-47,
 • Struga-5,
 • Koçani-4,
 • Kërçovë-11,
 • Sveti Nikolla-6,
 • Gjevgjeli-3,
 • Negotinë-21,
 • Dibër-20,
 • Resnjë-4,
 • Kriva Pallanka-15,
 • Radovish-2,
 • Berovë -12,
 • Dellçeva-39,
 • Probishtip-4,
 • Vinica-4,
 • Makedonski Brod-1,
 • Bogdanci-3,
 • Kratova-2,
 • Krusheva-3,
 • Makedonska Kamenica-16,
 • Demir Kapija-8,
 • Pehcheva-3,
 • Dojran-1.

Rastet aktive:

• Shkup 39671, aktiv 4855
• Kumanovë 5139, aktiv 381
• Tetovë 5045, aktiv 326
• Prilep 4527, aktiv 186
• Gostivar 3589, aktiv 218
• Shtip 3484, aktiv 142
• Manastir 3196, aktiv 161
• Veles 3037, aktiv 257
• Ohër 2749, aktiv 358
• Strumica 2514, aktive 288
• Kavadarci 2504, aktiv 296
• Struga 2186, aktive 147
• Koçani 1714, aktiv 82
• Kërçova 1704, aktiv 127
• Sveti Nikolla 1068, aktiv 30
• Gjevgjeli 973, aktiv 95
• Negotina 953, aktiv 88
• Dibër 741, aktiv 88
• Resnjë 728, aktiv 101
• Kriva Pallanka 716, aktiv 44
• Radovish 690, aktiv 43
• Berova 577, aktiv 37
• Dellçeva 575, aktiv 141
• Probishtip 503, aktiv 39
• Vinica 485, aktiv 31
• Vallandova 325, aktiv 12
• Demir Hisar 243, aktiv 9
• Makedonski Brod 242, aktiv 11
• Bogdanci 224, aktiv 29
• Kratova 218, aktive 18
• Krusheva 200, aktiv 26
• Makedonska Kamenica 190, aktive 20
• Demir Kapia 188, aktiv 26
• Pehçeva 181, aktive 11
• Dojran 82, aktiv 5

Deri më tani numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 91.161, të shëruarve 79.621, të vdekurve 2.812, ndërkaq rasteve aktive 8.728.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button