fbpx

Mos diskuto kurrë me një idiot…

Mos diskuto kurrë me një idiot, pasi ai të tërheq poshtë në nivelin e tij dhe të mund me përvojë.

Oscar Wilde, shkrimtar irlandez

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button