fbpx

Pasuria është si uji i detit, sa më shumë njeriu pi aq më…

Pasuria është si uji i detit, sa më shumë njeriu pi aq më i etur bëhet; dhe e njëjta është e vërtetë për famën

Shkruan: Arthur Schopenhauer.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button