fbpx

Kovid-19 në RMV, ky është numri i pacientëve që mjekohen në kushte spitalore, sipas qyteteve

Në 24 orët e fundit në qendrat Kovid në vend po mjekohen gjithsej 315 pacient pozitiv dhe të dyshuar për Kovid-19. Në qendrat Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut ka rreth 580 krevate spitalore të lira, këto numra ndryshojnë vazhdimisht, shkruan Portalb.mk.

Numrat e të shtruarve në spitale, sipas qyteteve:

 • Manastir – 28 pacientë
 • Shtip – 31 pacientë
 • Tetovë – 16 pacientë
 • Veles – 21 pacientë
 • Kumanovë – 45 pacientë
 • Ohër – 40 pacientë
 • Prilep – 24 pacientë
 • Gostivar – 16 pacientë
 • Strugë – 24 pacientë
 • Strumnicë – 22 pacientë
 • Koçani – 2 pacientë
 • Kërçovë – 12 pacientë
 • Kavadar – 18 pacientë
 • Gjevgjeli – 3 pacientë
 • Dibër – 13 pacientë

Këtu duhet theksuar se këto numra ndryshojnë vazhdimisht.

Ndryshe, numri i përgjithshëm i pacientëve me Kovid-19 dhe të dyshuar për këtë Kovid të cilët mjekohen në kushte spitalore, është 604, ka rreth 580 krevate spitalore të lira në qendrat Kovid. Gjatë ditës bëhen analiza pacientëve të shëruar, me çka do të lirohen krevate spitalore.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button