fbpx

Një libër duhet të jetë një kazmë që të….

“Një libër duhet të jetë një kazmë që të çajë detin e ngrirë brenda nesh”.

Thënie nga Franz Kafka, shkrimtar i historive të shkurtra dhe romancier

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button