fbpx

Gjithmonë ka nga pak çmenduri në dashuri, dhe..

Gjithmonë ka nga pak çmenduri në dashuri. Dhe gjithmonë ka nga pak arsye në çmenduri!

Shkruan: Federic Nietzsche.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button