fbpx

RMV, 14 pacientë ndërruan jetë me KOVID-19, 307 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit, janë kryer 1854 testime dhe prej tyre 307 kanë dalur pozitiv, 14 persona kanë ndërruar jetë, 658 janë shëruar, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë 14 pacientë të infektuar me virusin korona: pesë pacientë nga Shkupi (70, 78, 65, 75 dhe 80v), një nga Prilepi (73v), një nga Gostivari (71v), nga Shtipi (66v), dy pacientë nga Ohri ( 75 dhe 78v), një nga Kavadarci (52v), një nga Kërçova (63v), një nga Sveti Nikoll (57v) dhe një pacient nga Gjevgjelia (80v).

Rastet e reja:

 • Shkup-137,
 • Kumanovë-17,
 • Tetovë-13,
 • Prilep-13,
 • Gostivar-10,
 • Shtip-4,
 • Manastir-7,
 • Veles-15,
 • Ohër-10,
 • Strumica-9,
 • Kavadarci-10,
 • Struga-3,
 • Kërçovë-8,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Gjevgjeli-6,
 • Negotinë-1,
 • Dibër-11,
 • Resnjë-5,
 • Kriva Pallanka-1,
 • Radovish-4,
 • Berova-1,
 • Dellçeva-6,
 • Probishtip-3,
 • Vinica-2,
 • Makedonski Brod-1,
 • Bogdanci-3,
 • Kratova-3,
 • Krusheva-3.

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkupi-444,
 • Kumanova-13,
 • Tetova-9,
 • Prilep-22,
 • Gostivar-11,
 • Shtip-7,
 • Veles-11,
 • Ohri-46,
 • Strumica-7,
 • Kavadarci-19,
 • Struga-34,
 • Koçani-2,
 • Sveti Nikolla-2,
 • Gjevgjeli-8,
 • Negotina-6,
 • Radovish-3,
 • Berova-3,
 • Dellçeva-1,
 • Probishtip-1,
 • Vinica-1,
 • Makedonski Brod-3,
 • Krusheva-2,
 • Demir Kapija-1
 • Pehçeva-2

Rastet aktive:

• Shkup 39161, aktiv 6455
• Kumanovë 5079, aktiv 433
• Tetovë 5007, aktiv 467
• Prilep 4510, aktiv 259
• Gostivar 3562, aktiv 306
• Shtip 3458, aktiv 162
• Manastir 3185, aktiv 226
• Veles 2995, aktiv 311
• Ohër 2694, aktiv 349
• Strumica 2496, aktiv 362
• Kavadarci 2440, aktiv 355
• Struga 2165, aktive 154
• Koçani 1704, aktiv 114
• Kërçovë 1689, aktiv 158
• Sveti Nikolla 1063, aktiv 46
• Gjevgjeli 963, aktiv 114
• Negotina 949, aktiv 150
• Dibër 736, aktiv 117
• Resnja 720, aktiv 121
• Kriva Pallanka 709, aktiv 67
• Radovish 683, aktiv 51
• Berova 572, aktiv 50
• Dellçeva 547, aktiv 162
• Probishtip 492, aktiv 37
• Vinica 481, aktiv 44
• Vallandova 325, aktiv 23
• Demir Hisar 242, aktiv 14
• Makedonski Brod 240, aktiv 12
• Bogdanci 217, aktiv 33
• Kratova 213, aktive 17
• Krusheva 199, aktive 38
• Makedonska Kamenica 190, aktiv 48
• Demir Kapia 180, aktiv 36
• Pehçeva 177, aktive 13
• Dojrani 81, aktiv 7

Deri më tani janë realizuar 439.121 testime për Kovid-19, ndërsa numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 90.124, të shëruarve 76.045, të vdekurve 2.768, ndërkaq rasteve aktive 11.311.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button