fbpx

I fortë është ai që është në gjendje..

 I fortë është ai që është në gjendje të kap çdo komunikim mes shqisave dhe mendjes

Shkruan: Napoleon Bonaparte

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button