fbpx

Është mbyllur një objekt hotelierik në Tetovë pasi ka punuar pas orarit të lejuar

Inspektorati Shtetëror i Tregon e ka mbyllur përkohësisht një objekt hotelierik në Sellarcë të Epërme të Tetovës pasi që mbrëmë në ora 21:30 në të janë parë 29 mysafirë pas orarit të lejuar të punës, a policia e ka arrestuar pronarin e saj 41-vjeçar nga ky fshat, njofton Portalb.mk.

Pronari i objektit është mbajtur në Stacionin Policor në Tetovë dhe pas pastrimit të plotë dhe dokumentimit të rastit kundër tij do të vijojë padi përkatëse, sipas Kodit Penal për “Mosveprim sipas dispozitave në kohë të Pandemisë, informoi Ministria e Punëve të Brendshme.

Objekti është mbyllur përkohësisht nga Inspektorati Shtetëror i Punës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button