fbpx

RMV, numër rekord i pacientëve të shëruar, 14 ndërruan jetë dhe 361 raste të reja me Kovid-19

Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 361 raste pozitive nga gjithsej  2176 teste të kryera për Kovid-19, ndërsa 2116 pacientë janë regjistruar si të shëruar, derisa 14 persona kanë humbur betejën me këtë virus, shkruan Portalb.mk.

“Në gjithë vendin u regjistruan 14 vdekje të pacientëve të infektuar me virusin korona: 6 pacientë nga Shkupi, një nga Kumanova, dy nga Tetova, një nga Prilepi, një nga Ohri, dy nga Strumica dhe një pacient nga Struga. Prej tyre, tre kanë ndërruar jetë jashtë spitalit, të tjerët në spital”, njoftuan nga Ministria e Shëndetësisë.

Rastet e reja:

 • Shkup  164
 • Kumanovë  17
 • Veles  16
 • Gostivar  16
 • Prilep  15
 • Ohër  13
 • Tetovë  12
 • Kërçovë  10
 • Strumicë  9
 • Koçan  9
 • Resnjë  9
 • Shtip  8
 • Kavadar  8
 • Dibër  7
 • Berovë  7
 • Dellçevë  6
 • Strugë  5
 • Kriva Pallankë  5
 • Manastir  4
 • Negotinë  4
 • Radovish  4
 • Kratovë  3
 • Gjevgjeli  2
 • Vallandovë  2
 • Krushevë  2
 • Pehçevë  2
 • Vinicë  1
 • Makedonski Brod 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup  1489
 • Tetovë  139
 • Manastir  80
 • Gostivar  58
 • Strumicë  55
 • Veles  45
 • Kavadar  35
 • Kërçovë  33
 • Negotinë  26
 • Gjevgjeli  23
 • Prilep  19
 • Dellçevë  16
 • Koçan  15
 • Resnjë  13
 • Sveti Nikolle 10
 • Dibër  9
 • Demir Hisar  9
 • Shtip  8
 • Kumanovë  6
 • Vinicë  6
 • Strugë  5
 • Radovish  5
 • Probishtip  4
 • Vallandovë  3
 • Ohër  3
 • Berovë  1
 • Krushevë 1

Rastet aktive:

 • Shkup 38483, aktiv 8653
 • Tetovë 4950, aktive 576
 • Kumanovë 4998, aktiv 487
 • Prilep 4455, aktiv 300
 • Gostivar 3531, aktiv 402
 • Shtip 3429, aktiv 194
 • Manastir 3166, aktiv 290
 • Veles 2949 aktiv 363
 • Strumicë 2465, aktive 405
 • Ohër 2646, aktiv 452
 • Kavadar 2380, aktiv 436
 • Struga 2131, aktive 195
 • Koçan 1696, aktiv 149
 • Kërçovë 1655, aktiv 167
 • Gjevgjeli 1244, aktiv 185
 • Sveti Nikollë 1061, aktiv 61
 • Negotinë 1110, aktiv 209
 • Dellçevë 716, aktiv 220
 • Resnjë 701, aktiv 121
 • Dibër 711, aktiv 132
 • Kriva Pallankë 702, aktive 99
 • Radovish 673, aktiv 77
 • Berovë 564, aktiv 61
 • Probishtip 472, aktiv 30
 • Vinicë 475, aktiv 53
 • Vallandovë 325, aktiv 30
 • Demir Hisar 240, aktiv 18
 • Makedonski Brod 237, aktiv 17
 • Kratovë 209, aktive 17
 • Krushevë 190, aktiv 36
 • Pehçevë 175, aktiv 26

Ndryshe, numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid-19 në vendin tonë nga fillimi i epidemisë është 88749 nga këto 71592 janë shëruar ndërsa  2696 kanë ndërruar jetë. Aktualisht në vend ka 14461 raste aktive me virusin korona.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button