fbpx

‘Globsec’ me thirrje për aktivitete të të rinjve të moshës 18-35 vjeç, afati i aplikimit deri sot

Në kuadër të projektit “Në mbështetje të procesit të demokratizimit dhe pajtimit në Ballkanin Perëndimor”, organizata e shoqërisë civile “Globsec” nga Bratisllava, Sllovaki, hapi thirrje për grup prej 30 të rinjsh që do të fillojnë një seri aktivitetesh nga janari deri në shtator 2021, ndërsa është e lidhur me përpjekjet për pajtim dhe demokratizim të shoqërisë, njofton Portalb.mk.

Kushtet për pjesëmarrje janë që të paraqiturit të jenë në moshë nga 18 deri 35 vjeç, si dhe të jenë qytetarë të një prej vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ata mund të jenë drejtues të organizatave të shoqërisë civile, përfaqësues, udhëheqës të komuniteteve, përfaqësues të partive politike, gazetarë dhe aktivistë në internet, blogerë, komentatorë dhe ngjashëm.

Më tepër detaje mund të gjenden në këtë link.

Thirrja është e hapur deri sot-15 janar 2021

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button