fbpx

RMV, 15 pacientë ndërruan jetë, 396 raste të reja me Kovid-19

Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 396 raste pozitive nga gjithsej 2192 teste të kryera për Kovid-19, ndërsa 442 janë regjistruar si të shëruar, derisa 15 persona kanë humbur betejën me këtë virus, shkruan Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë 15 persona të infektuar me virusin korona: katër pacientë nga Shkupi (82, 70, 85 dhe 75v), një nga Kumanova (60v), një nga Velesi (62v), një nga Ohri (61v), tre pacientë nga Kavadarci (77, 90 dhe 51v), tre nga Gostivari (73, 67 dhe 33v) dhe dy nga Vinica (54 dhe 83v).

Rastet e reja:

 • Shkup-198,
 • Kumanovë-12,
 • Shtip-12,
 • Prilep-14,
 • Tetovë-18,
 • Strugë-9,
 • Veles-13,
 • Manastir-14,
 • Ohër-11,
 • Kavadarci-13,
 • Gostivar-7,
 • Gjevgjeli-4,
 • Strumica-13,
 • Kriva Pallanka-3,
 • Radovish-4,
 • Krusheva-3,
 • Koçani-6,
 • Probishtip-1,
 • Demir Hisar-1,
 • Pehçeva-1,
 • Dellçeva-10,
 • Kratova-1,
 • Sveti Nikolla-3,
 • Kërçovë-11,
 • Resnjë-8,
 • Negotinë-6.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-229,
 • Kumanovë-17,
 • Shtip-7,
 • Prilep-39,
 • Tetovë-14,
 • Veles-17,
 • Manastir-11,
 • Kavadarci-28,
 • Gostivar-13,
 • Gjevgjeli-8,
 • Strumica-6,
 • Kriva Pallanka-9,
 • Radovish-4,
 • Koçani-10,
 • Demir Hisar-1,
 • Makedonski Brod-1,
 • Pehçeva-5,
 • Berova-5,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-3,
 • Kratova-3,
 • Kërçovë- 5,
 • Resnjë-2,
 • Negotinë-3.

Rastet aktive:

• Shkup 38165, aktiv 9928
• Kumanovë 4951, aktiv 470
• Dibër 695, aktiv 139
• Shtip 3417, aktiv 204
• Prilep 4430, aktiv 325
• Tetovë 4925, aktiv 702
• Struga 2115, aktive 185
• Veles 2908, aktiv 380
• Manastir 3152, aktiv 371
• Ohër 2614, aktiv 425
• Kavadarci 2350, aktiv 465
• Gostivar 3504, aktiv 439
• Gjevgjeli 1234, aktiv 207
• Strumica 2443, aktiv 453
• Kriva Pallanka 697, aktiv 99
• Radovish 665, aktiv 76
• Krushevë 184, aktiv 31
• Koçani 1673, aktiv 153
• Probishtipi 471, aktiv 36
• Demir Hisar 239, aktiv 29
• Makedonski Brod 234, aktiv 15
• Pehçeva 173, 25 aktive
• Berova 554, aktiv 65
• Vallandova 323, aktiv 32
• Vinica 472, aktiv 62
• Dellçeva 708, aktiv 229
• Kratova 206, aktive 14
• Sveti Nikole 1060, aktiv 71
• Kërçovë 1641, aktive 191
• Resnjë 688, aktiv 125
• Negotina 1095, aktiv 231

Ndryshe, numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid-19 në vendin tonë nga fillimi i epidemisë është 87.986 nga këto 69.137 janë shëruar ndërsa 2.672 kanë ndërruar jetë. Aktualisht në vend ka 16.177 raste aktive me virusin korona.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close