fbpx

RMV, 10 pacientë ndërruan jetë, 477 raste të reja me Kovid-19

Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 477 raste pozitive nga gjithsej 2543 teste të kryera për Kovid-19, ndërsa 331 janë regjistruar si të shëruar, derisa 10 persona kanë humbur betejën me këtë virus, shkruan Portalb.mk.

Në gjithë vendin në 24 orët e fundit ndërruan jetë 10 pacientë të infektuar: tre pacientë nga Shkupi (63, 47 dhe 83v), një nga Prilepi (77v), një nga Tetova (50v), një nga Strumica (88v), një nga Manastiri (61v), një nga Gostivari (80v), një nga Gjevgjelia (60v) dhe një pacient nga Probishtipi (66v).

Rastet e reja:

 • Shkup-221
 • Kumanovë-27,
 • Dibër-1,
 • Shtip-13,
 • Prilep-24,
 • Tetovë-12,
 • Struga-3,
 • Veles-7,
 • Manastir-15,
 • Ohër-17,
 • Kavadarci-20,
 • Gostivar-18,
 • Gjevgjeli-5,
 • Strumicë-20,
 • Kriva Pallanka-6,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-5,
 • Koçani-4,
 • Probishtip-3,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-3,
 • Berova-7,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-4,
 • Dellçeva-8,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-3,
 • Kërçovë-7,
 • Resnjë-10,
 • Negotina-2.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-126,
 • Kumanovë-23,
 • Dibër-8,
 • Shtip-1,
 • Prilep-21,
 • Tetovë-14,
 • Strugë-18,
 • Veles-9,
 • Manastir-15,
 • Ohër-21,
 • Kavadarci-16,
 • Gostivar-3,
 • Gjevgjeli-4,
 • Strumica-7,
 • Kriva Pallanka-14,
 • Radovish-3,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-5,
 • Probishtip-1,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-2,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Kërçovë-1,
 • Resnjë-3,
 • Negotinë-9.

Rastet aktive:

• Shkup 37967, aktiv 9963
• Kumanovë 4939, aktiv 476
• Dibër 695, aktiv 139
• Shtip 3405, aktiv 199
• Prilep 4416, aktiv 350
• Tetovë 4907, aktiv 698
• Struga 2106, aktive 176
• Veles 2895, aktiv 385
• Manastir 3138, aktiv 368
• Ohër 2603, aktiv 415
• Kavadarci 2337, aktiv 483
• Gostivar 3497, aktiv 448
• Gjevgjeli 1230, aktiv 211
• Strumica 2430, aktiv 446
• Kriva Pallanka 694, aktiv 105
• Radovish 661, aktiv 76
• Krusheva 181, aktiv 28
• Koçani 1667, aktiv 157
• Probishtip 470, aktiv 35
• Demir Hisar 238, aktiv 29
• Makedonski Brod 234, aktiv 16
• Pehçeva 172, aktiv 29
• Berova 554, aktiv 70
• Vallandova 323, aktiv 34
• Vinica 472, aktiv 67
• Dellçeva 698, aktiv 219
• Kratova 205, aktive 16
• Sveti Nikolla 1057, aktiv 68
• Kërçovë 1630, aktiv 185
• Resnjë 680, aktiv 119
• Negotina 1089, aktiv 228

Ndryshe, numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid-19 në vendin tonë nga fillimi i epidemisë është 87.590 nga këto 68.695 janë shëruar ndërsa 2.657 kanë ndërruar jetë. Aktualisht në vend ka 16.238 raste aktive me virusin korona.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close