fbpx

Deri më 20 janar, MASH do t’i presë propozimet për propozim-versionin e konceptit për arsim fillor

Deri më 20 janar, MASH do t’i presë propozimet dhe sugjerimet për avancim të propozim-versionit të konceptit për reformë të arsimit fillor. Projekt-koncepti është vendosur në uebin e MASH-it në gjuhën shqipe, maqedonase, turke, boshnjake dhe serbe, njofton Portalb.

Në fillim të kësaj jave, MASH-i e prezantoi konceptin e ti për arsim fillor, i cili i është përshtatur shoqërisë në Maqedoninë e Veriut.

Dokumenti për momentin është në fazë të diskutimit publik, ndërsa pas miratimit të tij do të pasojë procesi i përpilimit të programeve mësimore dhe materialeve mësimore për secilin nga programet në të cilin do të jenë të kyçyr ekspertë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button