fbpx

Këngë e re e Yon-it, “Got Me All Down” (VIDEO)

Doli kënga e re e Yon-it që mban titullin “Got Me All Down”. Autor i këngës është vetë Yon-i. Ai është edhe ko-producent i kësaj kënge të regjistruar në “Studio Podrumot”, së bashku me Angel Qosevin. Kjo këngë ka një ndikim të madh të bluzit, ndërsa në produksion mbisundon akustika.

Këngë të tjera të Yon-it
 
Stili i Yon-it mund të përshkruhet si indie-pop. Me këngën e mëparshme Got Me All Down, ndikimi I bluzit gjithnjë e më shumë del në pah.
 Këngët e tjera të Yon-it: Hold Me CloseGentleWalking the Line of LoveWaste No Love и Back Around.

Yon Idy
Yon Idy

Më shumë për Yon-in
Yon-I është një kantautor 25-vjeçar nga Shkupi. Ai e zbuloi dashurinë ndaj krijimit të muzikës shumë shpejt pasi filloi të mësojë vetë të luajë në kitarë, kur kishte 16 vjet. Që nga atëherë ai provon dhe krijon stile të reja, për ta arritur gjerësinë e vet kreative dhe zhvillimin e tij të vazhdueshëm artistik. Pas krijimit të një seti të këngëve të cilat Yon-i i konsideroi si mjaft mirë të paketuara që ai të shfaqet para publikut, ai filloi me performanca live. Performanca e fundit e tij ishte në Taksirat Festival 2020.

Yon Idy
Yon IIdy

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button