fbpx

Kanë rënë serverët e Google-it, nuk funksionojnë as Youtube dhe Gmail-i

Aplikacionet e Google-it, duke përfshirë YouTube-in dhe Gmail-in, kanë rënë sot në shumë vende evropiane dhe në pjesën tjetër të botës, për shkak të një defekti të madh që ka goditur serverat e kompanisë, shkruan BBC, njofton Portalb.mk.

Shumë përdorues mund të mos kenë qasje në disa nga shërbimet më të popullarizuara të Google-it, të tilla si Google Drive, Maps, Dox dhe Android Play Store. Problemet e para u vunë re para orës 13, gjatë së cilës përdoruesit gjatë hapjes së faqeve merrnin përgjigjen se ka një gabim të përkohshëm.

“Jemi të vetëdijshëm për problemet me të cilat përballen një numër i madh i përdoruesve tanë”, njoftoi google Google.

Shkaku i ndërprerjes është i paqartë.

Sidoqoftë, përdoruesit mund të kenë qasje në ueb-faqen e modelit incognito ose “modalitetin e fshehtë”, i cili nuk ruan aktivitetet apo historinë e përdoruesve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button