fbpx

RMV, 540 raste të reja me Kovid-19, numër rekord i pacientëve që ndërruan jetë

Ministria e Shëndetësisë raportoi se nga gjithsej 1.470 teste për virusin korona gjatë 24 orëve të fundit, gjithsej 540 persona kanë rezultuar pozitiv, betejën me virusin e kanë humbur 46 persona ndërsa janë shëruar 731 pacientë, shkruan Portalb.mk.

Në 24 orët e fundit ndërruan jetë 46 pacientë me Kovid-19: 19 pacientë nga Shkupi (85, 28, 66, 64, 73, 72, 84, 73, 67, 78, 75, 72, 73, 67, 84, 81, 72, 72 dhe 84v), një nga Dibra (74v), një nga Shtipi (81v), një nga Prilepi (83v), 5 pacientë nga Tetova (78, 83, 82, 74 dhe 67v), 2 nga Struga (61 dhe 61v), 3 nga Velesi (68, 68 dhe 59v), 3 nga Ohri (71, 89 dhe 57v), një pacient nga Kavadari (64v), një nga Gostivari (59v), 3 nga Strumica (73, 75 dhe 83v), 2 nga Koçani (82 dhe 70v), një nga Demir Hisar (71v), një nga Makedonski Brod (64v) dhe 2 pacientë nga Kërçova (80 dhe 67v).

Rastet e reja:

 • Shkup-174,
 • Kumanovë-15,
 • Dibër-21,
 • Shtip-18,
 • Prilep-36,
 • Tetovë-47,
 • Struga-1,
 • Veles-31,
 • Manastir-8,
 • Ohër-19,
 • Kavadari-26,
 • Gostivar-27,
 • Gjevgjeli-15,
 • Strumicë-12,
 • Kriva Pallanka-5,
 • Radovish-7,
 • Krusheva-1,
 • Koçani-3,
 • Probishtip -1,
 • Makedonski Brod-1,
 • Berova-2,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-1,
 • Delçeva-6,
 • Sveti Nikolla-15,
 • Negotina-10.

Pacientë e shëruar:

 • Shkup-252,
 • Kumanovë-18,
 • Shtip-34,
 • Prilep-47,
 • Tetovë-22,
 • Strugë-34,
 • Veles-35,
 • Manastir-33,
 • Ohër-24,
 • Kavadari-18,
 • Gostivar-39,
 • Gjevgjeli-5,
 • Strumica-12,
 • Kriva Pallanka-4,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-60,
 • Koçani-5,
 • Probishtip-7,
 • Demir Hisar-3,
 • Makedonski Brod-2,
 • Vinica-7,
 • Kratova- 4,
 • Sveti Nikolla-10,
 • Kërçovë-24,
 • Resnjë-13
 • Negotinë-13.

Rastet aktive:

• Shkup 30273, aktiv 10886
• Kumanovë 4113, aktiv 655
• Dibër 525, aktiv 139
• Shtip 2943, aktiv 476
• Prilep 3470, aktiv 961
• Tetovë 4226, aktiv 1024
• Struga 1670, aktive 418
• Veles 2299, aktiv 694
• Manastir 2468, aktiv 879
• Ohër 1888, aktiv 558
• Kavadari 1536, aktiv 584
• Gostivar 2947, aktiv 916
• Gjevgjeli 863, aktiv 268
• Strumica 1907, aktive 592
• Kriva Pallanka 498, aktiv 136
• Radovish 491, aktiv 128
• Krusheva 148, aktive 18
• Koçani 1352, aktiv 250
• Probishtip 391, aktiv 77
• Demir Hisar 212, aktiv 54
• Makedonski Brod 189, aktiv 40
• Pehçeva 113, aktive 19
• Berova 436, aktiv 119
• Vallandova 238, aktiv 56
• Vinica 405, aktive 128
• Delçeva 568, aktiv 290
• Kratova 171, aktiv 42
• Sveti Nikolla 935, aktiv 209
• Kërçovë 1385, aktiv 401
• Resnjë 536, aktiv 199
• Negotina 758, aktiv 363

Ndryshe, numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Kovid-19 nga fillimi i pandemisë në Maqedoninë e Veriut është 69954, nga këta janë shëruar gjithsej 46352 ndërkaq 2023 prej tyre kanë humbur betejën me virusin, aktualisht ka 21579 raste aktive në vend. Prej fillimit të pandemisë në Maqedoninë e Veriut janë realizuar 354 205 testime.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button