fbpx

RMV, 30 pacientë kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 1.100 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njoftoi se në 24 orët e fundit prej 2.824 testimeve, janë regjistruar 1100 raste të reja me KOVID-19, 30 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkohë janë shëruar 585 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 66.330, 42.241 pacientë të shëruar, ndërsa 1.877 pacientë të vdekur me Kovid-19, ndërkaq ka 22.212 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Ministria e Shëndetësisë informoi se kanë ndërruar jetë 30 pacientë me Kovid-19: 12 paientë nga Shkupi (85, 68, 65, 59, 52, 73, 59, 78, 85, 68, 49 dhe 68v), një nga Kumanova (73v), 3 nga Prilepi (73, 63 dhe 73v), një nga Tetova (62v), 2 nga Struga (57 dhe 64v), 2 nga Manastiri (62 dhe 67v), 2 nga Gostivari (64 dhe 64v), një pacient nga Strumica (74v), një nga Radovishi (65v), një nga Krusheva (80v), një nga Probishtipi (76v), një nga Berova (58v), një nga Resnja (66v) dhe një pacient nga Negotina (66v).

Rastet e reja:

 • Shkup-439,
 • Kumanovë-56,
 • Dibër-5,
 • Shtip-42,
 • Prilep-52, T
 • etovë-58,
 • Struga-29,
 • Veles-27,
 • Manastir-73,
 • Ohër-32,
 • Kavadari-51,
 • Gostivar-68,
 • Gjevgjeli-5,
 • Strumica-33,
 • Kriva Pallanka-15,
 • Radovish-5,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-23,
 • Probishtip -3,
 • Demir Hisar-3,
 • Makedonski Brod-4,
 • Pehçeva-1,
 • Berova-1,
 • Vallandova-1,
 • Vinica-2,
 • Delçeva-3,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-17,
 • Kërçovë-16,
 • Resnjë-10,
 • Negotina-22.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-168,
 • Kumanovë-37,
 • Shtip-37,
 • Prilep-47,
 • Tetovë-10,
 • Strugë-20,
 • Veles-32,
 • Manastir-42,
 • Ohër-41,
 • Kavadari-15 ,
 • Gjevgjeli-8,
 • Strumica-19,
 • Kriva Pallanka-4,
 • Radovish-4,
 • Koçani-13,
 • Probishtip-5,
 • Demir Hisar-2,
 • Makedonski Brod-5,
 • Pehçeva-2,
 • Berovë-4,
 • Vinica-10,
 • Dellçeva- 5,
 • Kratova-3,
 • Sveti Nikolla-14,
 • Kërçovë-21,
 • Resnjë-6,
 • Negotinë-11

Rastet aktive:

• Shkup 28806, aktiv 10735
• Kumanovë 3949, aktiv 904
• Dibër 492, aktiv 127
• Shtip 2826, aktiv 528
• Prilep 3283, aktiv 1033
• Tetovë 4021, aktive 1021
• Struga 1588, aktiv 473
• Veles 2144, aktiv 720
• Manastir 2329, aktiv 971
• Ohër 1750, aktiv 585
• Kavadari 1409, aktiv 559
• Gostivar 2776, aktiv 1062
• Gjevgjeli 804, aktiv 260
• Strumica 1818, aktive 581
• Kriva Pallanka 476, aktiv 150
• Radovish 461, aktiv 118
• Krushevë 143, aktiv 77
• Koçani 1308, aktiv 256
• Probishtip 381, aktiv 92
• Demir Hisar 208, aktiv 77
• Makedonski Brod 181, aktiv 48
• Pehçeva 105, aktive 18
• Berova 396, aktiv 98
• Vallandova 228, aktiv 67
• Vinica 385, aktiv 134
• Delçeva 498, aktiv 227
• Kratova 165, aktiv 42
• Sveti Nikolla 883, aktiv 229
• Kërçovë 1347, aktiv 470
• Resnja 502, aktiv 203
• Negotina 668, aktiv 347

Deri më tani janë bërë 344.085 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close