fbpx

RMV, 22 pacientë kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 1.342 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njoftoi se në 24 orët e fundit prej 3.399 testimeve, janë regjistruar 1342 raste të reja me KOVID-19, 22 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkohë janë shëruar 679 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 65.231, 41.656 pacientë të shëruar, ndërsa 1.847 pacientë të vdekur me Kovid-19, ndërkaq ka 21.728 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se kanë ndërruar jetë 22 pacientë me Kovid-19: 7 pacientë nga Shkupi (70, 61, 73, 81, 62, 65 dhe 69v), një nga Kumanova (79v), 2 nga Shtipi (81 dhe 78v), 4 pacientë nga Prilepi (84, 68, 69 dhe 79v), një nga Struga (77v), 2 nga Velesi (72 dhe 73v), një nga Ohri (87v), një nga Gostivari (71v), një nga Strumica (67v), një nga Krusheva (71v) dhe një pacient nga Berova (86v).

Rastet e reja:

 • Shkup-479,
 • Kumanovë-52,
 • Dibër-20,
 • Shtip-45,
 • Prilep-84,
 • Tetovë-58,
 • Struga-52,
 • Veles-59,
 • Manastir-83,
 • Ohër-49,
 • Kavadari-42,
 • Gostivar-63,
 • Gjevgjeli-33,
 • Strumica-29,
 • Kriva Pallanka-12,
 • Radovish-12,
 • Krusheva-5,
 • Koçani-33,
 • Probishtip -10,
 • Demir Hisar-2,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-2,
 • Berova-4,
 • Vallandova-4,
 • Vinica-4,
 • Delçeva-22,
 • Kratova-7,
 • Sveti Nikolla-13,
 • Kërçovë-31,
 • Resnjë-13,
 • Negotina-18.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-266,
 • Kumanovë-49,
 • Shtip-30,
 • Prilep-51,
 • Tetovë-1,
 • Strugë-30,
 • Veles-13,
 • Manastir-56,
 • Ohër-29,
 • Kavadari-22,
 • Gostivar-2,
 • Gjevgjeli-3,
 • Strumica-16,
 • Kriva Pallanka-3,
 • Radovish-10,
 • Krusheva-1,
 • Koçani-14,
 • Probishtip-3,
 • Makedonski Brod-3,
 • Pehçeva-4,
 • Berova-6,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-8,
 • Dellçeva-6,
 • Kratova-8,
 • Sveti Nikolla-11,
 • Kërçovë-21,
 • Resnjë-3 dhe
 • Negotina-8.

Rastet aktive:

• Shkup 28368, aktiv 10477
• Kumanovë 3893, aktiv 886
• Dibër 487, aktiv 122
• Shtip 2784, aktiv 523
• Prilep 3231, aktiv 1031
• Tetovë 3963, aktiv 974
• Struga 1559, aktiv 466
• Veles 2117, aktiv 725
• Manastir 2256, aktiv 942
• Ohër 1718, aktiv 594
• Kavadari 1358, aktiv 523
• Gostivar 2708, aktiv 996
• Gjevgjeli 799, aktiv 263
• Strumica 1785, aktive 568
• Kriva Pallanka 461, aktiv 139
• Radovish 456, aktiv 118
• Krusheva 141, aktiv 76
• Koçani 1285, aktiv 246
• Probishtipi 378, aktiv 95
• Demir Hisar 205, aktiv 76
• Makedonski Brod 177, aktiv 49
• Pehçeva 104, aktive 19
• Berova 395, aktiv 102
• Vallandova 227, aktiv 66
• Vinica 383, aktive 142
• Delçeva 495, aktiv 229
• Kratova 163, aktiv 43
• Sveti Nikolla 866, aktiv 226
• Kërçovë 1331, aktiv 475
• Resnjë 492, aktiv 200
• Negotina 646, aktiv 337

Deri më tani janë bërë 341. 261 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close