fbpx

RMV, 33 pacientë kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 946 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njoftoi se në 24 orët e fundit prej 2.564 testimeve, janë regjistruar 946 raste të reja me KOVID-19, 33 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkohë janë shëruar 789 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 63.890, 40.977 pacientë të shëruar, ndërsa 1.825 pacientë të vdekur me Kovid-19, ndërkaq ka 21.088 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Ministria e Shëndetësisë raportoi se kanë ndërruar jetë 33 pacientë me Kovid-19: 9 pacientë nga Shkupi (62, 62, 63, 67, 79, 66, 74, 81 dhe 68v), një nga Kumanova (70v), një nga Shtipi (89v), 6 pacientë nga Prilep (43, 78, 70, 82, 60 dhe 85v), një nga Tetova (72v), 4 nga Struga (60, 71, 65 dhe 79v), një nga Velesi (71v), një nga Manastiri (55v), një nga Gostivari (76v), një nga Gjevgjeli (53v), një nga Strumica (73v), një nga Kriva Pallanka (62v), një nga Probishtipi (70v), dy nga Berova (88 dhe 63v), një nga Kratova (71v) dhe një pacient nga Kërçovë (67v).

Rastet e reja:

 • Shkup-426,
 • Kumanovë-36,
 • Dibër-2,
 • Shtip-22,
 • Prilep-56,
 • Tetovë-46,
 • Struga-24,
 • Veles-30,
 • Manastir-61,
 • Ohër-31,
 • Kavadari-24,
 • Gostivar-46,
 • Gjevgjeli-12,
 • Strumica-15,
 • Kriva Pallanka-5,
 • Radovish-2,
 • Krusheva-4,
 • Koçani-3,
 • Probishtip -3,
 • Demir Hisar-1,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-2,
 • Berova-24,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-1,
 • Delçeva-11,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-5,
 • Kërçovë-13,
 • Resnjë-15,
 • Negotina-20.

Pacientë e shëruar:

 • Shkupi-295,
 • Kumanova-46,
 • Shtip-46,
 • Prilep-56,
 • Tetovë-38,
 • Struga-15,
 • Veles-26,
 • Manastir-28,
 • Ohër-60,
 • Kavadari-12,
 • Gostivar-31,
 • Gjevgjeli-10,
 • Strumica-22,
 • Kriva Pallanka-10,
 • Radovish-7,
 • Krusheva-1,
 • Koçani-13,
 • Probishtip-1,
 • Demir Hisar-4,
 • Pehçeva-1,
 • Berova-5,
 • Vallandova-4
 • Vinica-3,
 • Kratova-7,
 • Sveti Nikolla-11,
 • Kërçovë-19,
 • Resnjë-9
 • Negotinë-9.

Rastet aktive:

• Shkupi 27890, aktiv 10273
• Kumanovë 3841, aktiv 884
• Dibër 467, aktiv 102
• Shtip 2739, aktiv 510
• Prilep 3147, aktiv 1002
• Tetovë 3905, aktiv 917
• Struga 1507, aktive 445
• Veles 2058, aktiv 681
• Manastir 2173, aktiv 914
• Ohër 1669, aktiv 575
• Kavadari 1316, aktiv 503
• Gostivar 2645, aktiv 936
• Gjevgjeli 766, aktiv 233
• Strumica 1756, aktiv 556
• Kriva Pallanka 449, aktiv 130
• Radovish 444, aktiv 116
• Krushevë 136, aktiv 73
• Koçani 1252, aktiv 227
• Probishtip 368, aktiv 88
• Demir Hisar 203, aktiv 74
• Makedonski Brod 175, aktiv 50
• Pehçeva 102, aktive 21
• Berova 391, aktiv 105
• Vallandova 223, aktiv 64
• Vinica 379, aktive 146
• Delçeva 473, aktiv 213
• Kratova 156, aktiv 44
• Sveti Nikollë 853, aktiv 224
• Kërçovë 1300, aktiv 465
• Resnjë 479, aktiv 190
• Negotina 628, aktiv 327

Deri më tani janë bërë 337. 856 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close