fbpx

RMV, 29 pacientë kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 1.069 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njoftoi se në 24 orët e fundit prej 3.012 testimeve, janë regjistruar 1.069 raste të reja me KOVID-19, 29 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkohë janë shëruar 1.242 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 62.945, 40.188 pacientë të shëruar, ndërsa 1.792 pacientë të vdekur me Kovid-19, ndërkaq ka 20.965 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Ministria e shëndetësisë njoftoi se kanë ndërruar jetë 29 pacientë me Kovid-19: 7 pacientë nga Shkupi (82, 67, 78 83, 70, 66 dhe 56v), 3 nga Kumanova (63, 78 dhe 62v), 4 nga Prilep (73, 65, 76 dhe 59v), një pacient nga Tetova (62v), 2 nga Manastiri (66 dhe 85v), një nga Kavadarci (76v), 4 pacientë nga Gostivari (69, 69, 70 dhe 58v), 3 nga Gjevgjelia (73, 75 dhe 71v), 2 nga Strumica (63 dhe 77v), një pacient nga Radovishi (67v) dhe një nga Negotina (60v).

Rastet e reja me Kovid-19:

 • Shkup-489,
 • Kumanovë-60,
 • Dibër-3,
 • Shtip-42,
 • Prilep-81,
 • Tetovë-36,
 • Struga-36,
 • Veles-36,
 • Manastir-37,
 • Ohër-41,
 • Kavadari-37,
 • Gostivar-42,
 • Gjevgjeli-9,
 • Strumicë-30,
 • Kriva Pallanka-13,
 • Radovish-4,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-10,
 • Probishtip -1,
 • Demir Hisar-2,
 • Makedonski Brod-5,
 • Berova-3,
 • Vallandova-3,
 • Vinica-2,
 • Dellçeva-7,
 • Kratova-1,
 • Sveti Nikollë-6,
 • Kërçovë-10,
 • Resnjë-3,
 • Negotina-18.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-326,
 • Kumanovë-111,
 • Shtip-36,
 • Prilep-69,
 • Tetovë-67,
 • Strugë-50,
 • Veles-51,
 • Manastir-78,
 • Ohër-55,
 • Kavadari-27,
 • Gostivar-98,
 • Gjevgjeli-15,
 • Strumica-65,
 • Radovish-4,
 • Krusheva-3,
 • Koçani-33,
 • Probishtip-5,
 • Demir Hisar-13,
 • Makedonski Brod-3,
 • Pehçeva-2,
 • Berova-3,
 • Vallandova-7 ,
 • Vinica-14,
 • Kratova-3,
 • Sveti Nikolla-10,
 • Kërçovë-68,
 • Resnjë-12
 • Negotinë-14.

Rastet aktive:

• Shkup 27464, aktiv 10151
• Kumanovë 3806, aktiv 896
• Dibër 465, aktiv 100
• Shtip 2717, aktiv 535
• Prilep 3091, aktiv 1008
• Tetovë 3859, aktiv 910
• Struga 1483, aktive 440
• Veles 2028, aktiv 678
• Manastir 2112, aktiv 882
• Ohër 1638, aktiv 604
• Kavadari 1292, aktiv 491
• Gostivar 2599, aktiv 922
• Gjevgjeli 754, aktiv 232
• Strumica 1741, aktive 564
• Kriva Pallanka 444, aktiv 136
• Radovish 442, aktiv 121
• Krusheva 132, aktiv 70
• Koçani 1249, aktiv 237
• Probishtip 365, aktiv 87
• Demir Hisar 202, aktiv 77
• Makedonski Brod 173, aktiv 48
• Pehçeva 100, aktive 20
• Berova 367, aktiv 88
• Vallandova 221, aktiv 66
• Vinica 378, aktive 148
• Delçeva 462, aktiv 202
• Kratova 154, aktiv 50
• Sveti Nikolla 848, aktiv 230
• Kërçovë 1287, aktiv 472
• Resnjë 464, aktiv 184
• Negotina 608, aktiv 316

Deri më tani janë bërë 335. 292 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close