fbpx

RMV, 32 pacientë kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 336 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njoftoi se në 24 orët e fundit prej 1181 testimeve, janë regjistruar 336 raste të reja me KOVID-19, 32 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkohë janë shëruar 544 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në   61.878,  38.946 të shëruar,  1.763 të vdekur, ndërkaq ka 21.169 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 32 persona, dymbëdhjetë pacientë nga Shkupi (66, 59, 81, 69, 57, 68, 73, 80, 85, 67, 77 dhe 82v.), dy nga Prilepi (70 dhe 55v.), tre nga Tetova (64, 79 dhe 67v.), dy nga Struga (67 dhe 74v.), një pacient nga Velesi (51v.), dy nga Ohri (70 dhe 74v.), një nga Kavadari (77v.), një nga Gostivari  (61v.), dy nga Strumica (63 dhe 66v.), dy nga Radovishi (62 dhe 70v.), një pacient nga Koçani (64v.), një nga Dellçeva (78v.), një nga Kërçova  (64v.) dhe një pacient nga Negotina (55v.). Prej tyre, dypacientë kanë ndërruar jetë jashtë kushteve spitalore, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Rastet e reja:

 • Shkup – 95
 • Kumanovë – 10
 • Shtip – 12
 • Prilep – 27
 • Tetovë – 11
 • Strugë – 1
 • Veles – 30
 • Manastir – 34
 • Ohër – 1
 • Kavadar – 7
 • Gostivar – 41
 • Gjevgjeli – 7
 • Strumicë – 7
 • Kriva Pallankë – 3
 • Radovish – 10
 • Krushevë – 1
 • Probishtip – 1
 • Demir Hisar – 1
 • Berovë – 3
 • Vallandovë – 1
 • Vinicë – 3
 • Dellçevë – 1
 • Kratovë-1
 • Sveti Nikole – 6
 • Kërçovë – 14
 • Resnjë – 2
 • Negotinë – 6

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 235
 • Shtip – 42
 • Prilep  – 72
 • Tetovë – 26
 • Strugë – 1
 • Veles – 54
 • Kavadar – 21
 • Gjevgjeli – 10
 • Kriva Pallankë – 6
 • Radovish – 4
 • Krushevë-  1
 • Koçan – 25
 • Probishtip – 2
 • Pehçevë-1
 • Berovë – 9
 • Vinicë – 2
 • Dellçevë – 10
 • Kratovë – 2
 • Sveti Nikole – 7
 • Negotinë-  14

Rastet e aktive:

• Shkup 26976, aktive 9996
• Kumanovë 3748, aktive 952
• Dibër 462, aktive 97
• Shtip 2674, aktive 528
• Prilep 3010, aktive 1000
• Tetovë 3823, aktive 942
• Strugë 1447, aktive 454
• Veles 1992, aktive 693
• Manastir 2075, aktive 925
• Ohër 1597, aktive 618
• Kavadar 1254, aktive 481
• Gostivar 2557, aktive 982
• Gjevgjeli 744, aktive 240
• Strumicë 1711, aktive 601
• Kriva Pallankë 431, aktive 123
• Radovish 438, aktive 122
• Krushevë 130, aktive 71
• Koçani 1241, aktive 262
• Probishtip 363, aktive 90
• Demir Hisar 200, aktive 88
• Makedonski Brod 168, aktiv 46
• Pehçevë 100, aktive 22
• Berovë 364, aktive 88
• Vallandovë 218, aktive 70
• Vinicë 376, aktive 160
• Dellçevë 456, aktive 196
• Kratovë 153, aktive 52
• Sveti Nikole 842, aktive 234
• Kërçovë 1277, aktive 530
• Resnjë 461, aktive 193
• Negotino 590, aktive 313

Deri më tani janë bërë 332. 286 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close