fbpx

Përballë syve të një bishe

“Përballë syve të një bishe shembet porsi një kështjellë letrash cilido sistem filozofik”.

Luigi Pirandello, dramaturg, romancier, poet dhe shkrimtar i historisë italiane.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button