fbpx

RMV, 41 pacientë kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 1.022 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit prej 3.127 testimeve, janë regjistruar 1.022 raste të reja me KOVID-19. Ndërkohë janë shëruar 680 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në  60.723, 37.505 të shëruar, 1.699 të vdekur, ndërkaq ka 21.519 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Ministria raportoi se kanë ndërruar jetë 41 pacientë me Kovid-19: 17 nga Shkupi (82, 80, 69, 55, 55, 60, 69, 81, 64, 84, 78, 55, 80, 31, 98, 80 dhe 49 vjeç),dy nga Prilepi (56 dhe 71 v.), dy nga Velesi (76 dhe 58v.), tre pacientë nga Manastiri (75, 60 dhe 77v.), katër nga Ohri (60, 74, 72 dhe 66v.), një nga Kumanova (67v.), katër nga Gostivari (72, 91, 56 dhe 77v.), tre nga Strumica (78, 63 dhe 70v.), një nga Radovishi (67v.), një nga Kavadari (67v.), katër nga Gostivari (72, 91, 56 dhe 54v.), tre nga Strumica (78, 63 dhe 70v.), një nga Radovishi (67v.), një nga Koçani (68v.), një nga Proiobishtipi (85v.), një nga Vallandova (75v.) dhe një nga Kërçova (66v.). Prej tyre, vetëm një pacient ka ndërruar jetë jashtë kushteve spitalore.

Rastet e reja:

 • Shkup – 463
 • Prilep – 68
 • Gostivar – 66
 • Manastir -48
 • Veles – 47
 • Кërçovë – 36
 • Kumanovë – 30
 • Тetovë – 29
 • Shtip – 28
 • Ohër – 28
 • Negotinë – 27
 • Каvadar – 26
 • Strumicë – 26
 • Strugë  – 21
 • Sveti Nikole -14
 • Коçan – 12
 • Kriva Pallankë – 7
 • Dellçevë – 7
 • Dibër – 6
 • Resnjë -6
 • Makedonski Brod – 5
 • Probishtip – 5
 • Gjevgjeli – 4
 • Radovish -4
 • Krushevë  -2
 • Vallandovë -2
 • Vinicë -2
 • Demir Hisar -1
 • Pehçevë -1
 • Kratovë -1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 274
 • Prilep  – 51
 • Тetovë – 43
 • Veles – 37
 • Кumanovë – 34
 • Shtip – 29
 • Manastir – 28
 • Kërçovë – 20
 • Gostivar  – 19
 • Strumicë – 19
 • Каvadar – 15
 • Коçan – 15
 • Оhër – 11
 • Negotinë -10
 • Sveti Nikole – 10
 • Kriva Pallankë -7
 • Vinicë – 7
 • Gjevgjeli -6
 • Vallandovë  – 6
 • Berovë – 5
 • Probishtip – 5
 • Demir Hisar – 5
 • Krushevë – 4
 • Pehçevë – 4
 • Dellçevë – 4
 • Dibër – 3
 • Radovish – 3
 • Kratovë – 3
 • Resnjë – 2
 • Makedonski Brod -1

Rastet e aktive:

 • Shkup 26602, аktive 10382
 • Kumanovë 3686, аktive 933
 • Dibër 460, аktive 95
 • Shtip 2622, аktive 550
 • Prilep 2969, аktive 1073
 • Tetovë 3770, аktive 949
 • Strugë 1412, аktive 448
 • Veles 1943, аktive 726
 • Manastir 1980, аktive 851
 • Ohër 1571, аktive 628
 • Kavadar 1213, аktive 479
 • Gostivar 2479, аktive 939
 • Gjevgjeli  712
 • Strumicë 1680, аktive 592
 • Kriva Pallankë  423, аktive 120
 • Radovish 421, аktive 114
 • Krushevë 130, аktive 76
 • Koçan  1227, аktive 287
 • Probishtip 354, аktive 83
 • Demir Hisar 197, аktive 87
 • Makedonski Brod 168, аktive 49
 • Pehçevë 97, аktive 23
 • Berovë 347, аktive 84
 • Vallandovë 206, аktive 66
 • Vinicë 367, аktive 158
 • Dellçevë 439, аktive 191
 • Kratovë 152, аktive 57
 • Sveti Nikole 821, аktive 228
 • Kërçovë 1254, аktive 516
 • Resnjë 458, аktive 198
 • Negotinë 563, аktive 310

Deri më tani janë bërë  329.086 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close