fbpx

RMV, 28 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, 1.094 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit prej 3.084 testimeve, janë regjistruar 1.093 raste të reja me KOVID-19. Ndërkohë janë shëruar 819 pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 59.701, 36.825 të shëruar, 1.658 të vdekur, ndërkaq ka 21.218 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Ministria raportoi se kanë ndërruar jetë 28 pacientë me Kovid-19: 9 pacientë nga Shkupi (54, 71, 80, 62, 86, 82, 70, 82 dhe 62v), 4 nga Kumanova (76, 78, 69 dhe 85v), një pacient nga Dibra (82v), një nga Shtipi (61v), 5 pacientë nga Tetova (83, 72, 74, 62 dhe 64v), një nga Struga (57v), një nga Velesi (70v), një nga Ohri (39v), 2 nga Gostivari (69 dhe 53v), një nga Strumica (55v), një nga Kratova (74v) dhe një pacient nga Resnja (69v).

Rastet e reja:

 • Shkup-431,
 • Kumanovë-57,
 • Dibër-14,
 • Shtip-41,
 • Prilep-60,
 • Tetovë-41,
 • Struga-29,
 • Veles-55,
 • Manastir-37,
 • Ohër-37,
 • Kavadarci-44,
 • Gostivar-94,
 • Gjevgjeli-14,
 • Strumica-18,
 • Kriva Pallanka-7,
 • Radovish-11,
 • Krusheva-8,
 • Koçani-13,
 • Probishtip-2,
 • Makedonski Brod -2,
 • Vallandova-3,
 • Vinica-3,
 • Dellçeva-7,
 • Kratova-1,
 • Sveti Nikolla-20,
 • Kërçovë-15,
 • Resnjë-10,
 • Negotinë-19.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-256,
 • Kumanovë-57,
 • Dibër-6,
 • Shtip-26,
 • Prilep-49,
 • Tetovë-50,
 • Strugë-13,
 • Veles-42,
 • Manastir-42,
 • Ohër-27 ,
 • Kavadari-33,
 • Gostivar-52,
 • Gjevgjeli-6,
 • Strumica-29,
 • Kriva Pallanka-5,
 • Radovish-9,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-25,
 • Probishtip-2,
 • Demir Hisar-3,
 • Berova-9,
 • Vallandova-6,
 • Vinica-11,
 • Delçeva-6,
 • Kratova-8,
 • Sveti Nikolla-17,
 • Kërçova-13,
 • Resnjë-2,
 • Negotinë-13.

Rastet e aktive:

• Shkup 26140, aktiv 10211
• Kumanovë 3656, aktiv 938
• Dibër 454, aktiv 92
• Shtip 2594, aktiv 551
• Prilep 2903, aktiv 1060
• Tetovë 3742, aktiv 963
• Struga 1391, aktive 427
• Veles 1896, aktiv 718
• Manastir 1932, aktiv 834
• Ohër 1543, aktiv 615
• Kavadari 1187, aktiv 469
• Gostivar 2413, aktiv 896
• Gjevgjeli 708, aktiv 229
• Strumica 1654, aktive 588
• Kriva Pallanka 416, aktiv 120
• Radovish 417, aktiv 114
• Krusheva 126, aktiv 76
• Koçani 1215, aktiv 291
• Probishtipi 347, aktiv 82
• Demir Hisar 196, aktiv 91
• Makedonski Brod 163, aktiv 45
• Pehçeva 96, aktive 26
• Berova 347, aktiv 89
• Vallandova 204, aktiv 71
• Vinica 365, aktive 163
• Delçeva 432, aktiv 188 (118 persona nga PE Delçevo janë nga Makedonska Kamenica)
• Kratova 151, aktiv 59
• Sveti Nikolla 807, aktiv 224
• Kërçovë 1218, aktiv 501
• Resnjë 452, aktiv 194
• Negotina 536, aktiv 293

Deri më tani janë bërë 325,859 teste për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut. .

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close