fbpx

RMV, u publikuan statistikat për KOVID-19, shifrat vazhdojnë të jenë alarmante edhe sot

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit prej 2.864 testimeve, janë regjistruar 1.160 raste të reja me KOVID-19. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 58.608, 36.064 të shëruar, 1.630 të vdekur, ndërkaq ka 20.914 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“kanë ndërruar jetë 30 persona, nëntë pacientë nga Shkupi 46, 54, 67, 82, 67, 55, 64 dhe 61 v.), dy nga Kumanova (62 dhe 69 v.), një pacient nga Shtipi 72 v., një nga Velesi 78 v., gjashtë nga Manastiri (60, 77, 38, 66, 72 dhe 39 v.), tre nga Gostivari 56, 66 dhe 63 v), një pacient nga Gjevgjelia 65 v., një nga Strumica 77 v., një nga Koçani 65 v., dy nga Dellçeva (66 dhe 68 v.), një nga Kratova 65 v., një nga Kërçova 61 v., dhe një nga Negotina 84 vjeç. Të gjithë pacientët kanë ndërruar jetë në kushte spitalore”, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 472
 • Manastir 87
 • Prilep 78
 • Tetovë 61
 • Kumanovë 58
 • Ohër 47
 • Shtip 43
 • Strumicë 39
 • Veles 32
 • Kavadar 32
 • Strugë 29
 • Kërçovë 26
 • Gostivar 22
 • Sveti Nikole 17
 • Resnjë 17
 • Koçan 15
 • Dellçevë 12
 • Negotinë 11
 • Probishtip 10
 • Demir Hisar 10
 • Makedonski Brod 10
 • Berovë 9
 • Kriva Pallankë 6
 • Vallandovë 5
 • Dibër 2
 • Radovish 2
 • Krushevë 2
 • Vinica 2
 • Kratovë 2
 • Gevgjeli 1
 • Pehçevë 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 560
 • Prilep 59
 • Kumanovë 55
 • Tetovë 51
 • Manastir 47
 • Ohër 38
 • Veles 35
 • Shtip 32
 • Kavadar 31
 • Gostivar 26
 • Strugë 22
 • Koçan 18
 • Negotinë 18
 • Strumicë 17
 • Kërçovë 16
 • Radovish 13
 • Kriva Pallankë 11
 • Sveti Nikole 8
 • Vinicë 6
 • Dellçevë 5
 • Deibër 5
 • Gevgjeli 5
 • Resnjë 4
 • Krushevë 3
 • Berovë 3
 • Vallandovë 3
 • Probishtip 1
 • Makedonski Brod 1
 • Kratovë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 25706, aktiv 10039
 • Tetovë 3701, aktiv 977
 • Kumanovë 3599, aktiv 940
 • Prilep 2844, aktiv 1040
 • Shtip 2553, aktiv 536
 • Gostivar 2319, aktiv 856
 • Dibër 440, aktiv 84
 • Strugë 1362, aktiv 412
 • Veles 1841, aktiv 704
 • Manastir 1897, aktiv 839
 • Ohër 1506, aktiv 605
 • Kavadar 1144, aktiv 436
 • Strumicë 1636, aktive 600
 • Kërçovë 1203, aktiv 500
 • Koçan 1202, aktiv 303
 • Sveti Nikole 787, aktiv 221
 • Gjevgjeli 694, aktiv 224
 • Negotinë 517, aktiv 280
 • Resnjë 442, aktiv 187
 • Dellçevë 425, aktive 187
 • Kriva Pallankë 409, aktive 116
 • Radovish 406, aktiv 111
 • Vinicë 362, aktive 171
 • Berovë 347, aktiv 97
 • Probishtip 345, aktiv 82
 • Vallandovë 201, aktiv 73
 • Demir Hisar 195, aktiv 93
 • Makedonski Brod 161, aktiv 43
 • Kratovë 150, aktiv 63
 • Krushevë 118, aktiv 69
 • Pehçevë 96, aktive 26

Deri më tani, janë bërë 322,875 teste për Covid-19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close