Më duaj pak…

“Të dua më shumë se lëkurën time edhe pse ti nuk më do në mënyrën e njëjtë, por sërish më do, apo? Edhe nëse s’më do, unë gjithnjë do të shpresoj se ti do të më duash dhe me këtë do jem e kënaqur. Më duaj pak. Unë të adhuroj”

Thënie nga Frida Kahlo de Rivera. Ajo ishte një piktore nga Meksika, shumë e njohur për vetë-portretet e saj. Jeta e Fridës ishte e vështirë pasi aksidentit thuajse fatal që e përjetoi në moshë të re.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button