fbpx

Dita e dytë e konferencës ndërkombëtare e-Shoqëri.mk

Sot mbahet dita e dytë e edicionit të 16-të të konferencës ndërkombëtare e-Shoqëri.mk, në organizim të Fondacionit për Internet dhe Shoqëri Metamorfozis.

Ngjarja do të mbahet tërësisht online dhe mund të ndiqet në Facebook, por dhe në platformën Zoom ku ka të siguruar përkthim në shqip dhe maqedonisht dhe në të cilën të interesuarit mund të kyçen në debat. Për më shumë detaje vizitoni ueb-faqen: https://e-society.mk/

Agjendën për këtë ngjarje mund ta shikoni në linkun në vijim: https://e-society.mk/wp-content/uploads/2020/11/Agenda-e-Society-2020_3.pdf.

Ashtu sikur në ditën e parë, në konferencë do të marrin pjesë ekspertë, aktivistë, gazetarë, nëpunës shtetërorë dhe avokues nga rajoni i Ballkanit Perëndimor dhe më gjerë ku i ndanë pikëpamjet dhe mendimet e tyre mbi temën Angazhimi dhe efektiviteti – qeverisja e mirë dhe interneti.

Nga dita e parë e konferencës e-Shoqëri.mk:

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close