fbpx

Arti më i madh është…

Arti më i madh nuk është të dish të flasësh, por të dish të heshtësh.

Voltaire, filozof, shkrimtar dhe historian francez

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close