fbpx

RMV, 25 persona humbën jetën me Kovid-19, 1182 raste të reja

Nga 3109 teste për Kovid-19 të kryera gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut 1182 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona, ndërkaq 25 kanë humbur betejën me këtë sëmundje, ndërsa 707 pacientë u shëruan, transmeton Portalb.mk.

Ministria e shëndetësisë raportoi se kanë ndërruar jetë 25 pacientë me Kovid-19: 6 pacientë nga Shkupi (84, 77, 78, 83, 60 dhe 59v), 4 nga Kumanova (70, 61, 66 dhe 77v), një nga Shtipi (72v), 3 pacientë nga Prilep (45, 75 dhe 71v), 3 nga Tetova (58, 76 dhe 59v), 2 nga Velesi (71 dhe 88v), një nga Manastiri (54v), një nga Kavadarci (66v), dy pacientë nga Gostivari (67 dhe 67v), një nga Strumica (71v) dhe një pacient nga Krushevo (86v).

Rastet e reja:

 • Shkup-544,
 • Kumanovë-48,
 • Shtip-31,
 • Prilep-50,
 • Tetovë-75,
 • Strugë-27,
 • Veles-41,
 • Manastir-28,
 • Ohër-38,
 • Kavadari-30,
 • Gostivar-66,
 • Gjevgjeli-17,
 • Strumica-22,
 • Kriva Pallanka-8,
 • Radovish-8,
 • Krusheva-7,
 • Koçani-13,
 • Probishtip-9,
 • Demir Hisar-3,
 • Makedonski Brod-6,
 • Berova-4,
 • Vallandova-12,
 • Vinica-8,
 • Dellçeva-4,
 • Sveti Nikolla-6,
 • Kërçovë-55,
 • Resnjë-4,
 • Negotinë-18.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-375,
 • Kumanovë-33,
 • Shtip-22,
 • Prilep-46,
 • Tetovë-53,
 • Veles-29,
 • Manastir-3,
 • Ohër-2,
 • Kavadari-17,
 • Gostivar-21 ,
 • Gjevgjeli-18,
 • Strumica-15,
 • Kriva Pallanka-1,
 • Radovish-3,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-20,
 • Probishtip-3,
 • Demir Hisar-3,
 • Pehçeva-4,
 • Berovë-3,
 • Vallandovë-2,
 • Dellçevë-3 ,
 • Kratova-3,
 • Sveti Nikolla-9,
 • Negotinë-17.

Rastet aktive:

• Shkup 23612, aktiv 9854
• Kumanovë 3357, aktiv 922
• Dibër 421, aktiv 86
• Shtip 2383, aktiv 533
• Prilep 2521, aktiv 998
• Tetovë 3447, aktiv 979
• Struga 1239, aktive 392
• Veles 1695, aktiv 771
• Manastir 1637, aktiv 808
• Ohër 1362, aktiv 612
• Kavadari 1030, aktiv 441
• Gostivar 2047, aktiv 710
• Gjevgjeli 638, aktiv 218
• Strumica 1514, aktive 591
• Kriva Pallanka 381, aktiv 126
• Radovish 382, ​​aktiv 128
• Krushevë 107, aktiv 69
• Koçani 1111, aktiv 308
• Probishtip 313, aktiv 73
• Demir Hisar 168, aktiv 73
• Makedonski Brod 145, aktiv 34
• Pehçeva 94, aktive 27
• Berova312, aktiv 82
• Vallandova 177, aktiv 64
• Vinica 333, aktive 171
• Delçeva 380, aktiv 164
• Kratova 142, aktiv 77
• Sveti Nikolla 736, aktiv 230
• Kërçovë 1114, aktiv 515
• Resnjë 386, aktiv 154
• Negotina 447, aktiv 275

Ndryshe, deri më tani, gjithsej 309,590 teste të për Kovid-19 kryer në Maqedoninë e Veriut. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 53 631, numri i pacientëve të shëruar është 31 659, numri i atyre që humbën jetën është 1487 dhe numri i rasteve aktive është 20485.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button