fbpx

RMV, 26 persona humbën jetën me Kovid-19, 1198 raste të reja

Nga 3081 teste për Kovid-19 të kryera gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut 1198 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona, ndërkaq 26 kanë humbur betejën me këtë sëmundje, ndërsa 621 pacientë u shëruan, transmeton Portalb.mk.

Ministria e shëndetësisë raportoi se kanë ndërruar jetë 26 pacientë me Kovid-19: 8 pacientë nga Shkupi (72, 67, 88, 61, 87, 83, 59 dhe 67v), një nga Kumanova (80v), një nga Shtipi (67v), 2 pacientë nga Prilep (73 dhe 60) , 2 nga Tetova (71 dhe 56v), 2 nga Struga (68 dhe 37v), 2 nga Velesi (76 dhe 55v), 4 pacientë nga Manastiri (35, 73, 55 dhe 82v), 3 nga Ohri (46, 67 dhe 35v) dhe një pacient nga Gostivari (53v).

Rastet e reja:

 • Shkup-572,
 • Kumanovë-41,
 • Dibër-1,
 • Shtip-49,
 • Prilep-53,
 • Tetovë-28,
 • Struga-34,
 • Veles-42,
 • Manastir-92,
 • Ohër-42,
 • Kavadari-18,
 • Gostivar-11,
 • Gjevgjeli-3,
 • Strumica-34,
 • Kriva Pallanka-11,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-6,
 • Koçani-14,
 • Probishtipi -5,
 • Demir Hisar-3,
 • Makedonski Brod-3,
 • Pehçeva-7,
 • Berova-19,
 • Vallandova-9,
 • Vinica-11,
 • Dellçeva-11,
 • Kratova-5,
 • Sveti Nikolla-20,
 • Kërçovë-33,
 • Resnjë-4,
 • Negotina-11.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-150,
 • Kumanovë-41,
 • Dibër-4,
 • Shtip-36,
 • Prilep-42,
 • Tetovë-69,
 • Strugë-12,
 • Veles-52,
 • Manastir-37,
 • Ohër-11 ,
 • Kavadari-21,
 • Gostivar-22,
 • Gjevgjeli-11,
 • Strumica-36,
 • Kriva Pallanka-4,
 • Radovish-5,
 • Koçani-12,
 • Probishtip-8,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-1,
 • Berova-4,
 • Vallandova-1,
 • Dellçeva-6,
 • Kratova-4,
 • Sveti Nikolla-3,
 • Kërçovë-16,
 • Resnjë-3,
 • Negotinë-8.

Rastet aktive në Maqedoninë e Veriut:

• Shkup 22562, aktiv 9479
• Kumanovë 3272, aktiv 924
• Dibër 421, aktiv 86
• Shtip 2296, aktiv 502
• Prilep 2378, aktiv 968
• Tetovë 3320, aktiv 978
• Struga 1179, aktive 337
• Veles 1590, aktiv 754
• Manastir 1581, aktiv 789
• Ohër 1297, aktiv 564
• Kavadari 969, aktiv 412
• Gostivar 1907, aktiv 628
• Gjevgjeli 598, aktiv 208
• Strumica 1454, aktive 578
• Kriva Pallanka 366, aktive 119
• Radovish 365, aktiv 122
• Krusheva 88, aktiv 55
• Koçani 1083, aktiv 316
• Probishtip 305, aktiv 76
• Demir Hisar 157, aktiv 66
• Makedonski Brod 136, aktiv 28
• Pehçeva 95, aktive 32
• Berova 306, aktiv 83
• Vallandova 160, aktiv 52
• Vinica 322, aktive 160
• Delçeva 374, aktiv 166
• Kratova 135, aktiv 73
• Sveti Nikolla 706, aktiv 217
• Kërçovë 1023, aktiv 426
• Resnjë 369, aktiv 138
• Negotinë 399, aktiv 250

Ndryshe, gjithsej 301,281 teste për Kovid-19 janë kryer në shtetin tonë nga fillimi i pandemisë deri sot, numri i të diagnostikuarve me virusin korona nga fillimi është 51,213 prej të cilëve 30,204 janë shëruar ndërsa jetën e kanë humbur 1423 persona. Në Maqedoninë e Veriut kemi 19 586 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close