fbpx

RMV, 21 persona humbën jetën me Kovid-19, 1406 raste të reja

Nga 3398 teste për Kovid-19 të kryera gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut 1406 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona nga 3398 testime të kryera, ndërkaq 21 kanë humbur betejën me këtë sëmundje, ndërsa 937 pacientë u shëruan, transmeton Portalb.mk.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se 21 persona ndërruan jetë: 6 pacientë nga Shkupi (77, 64, 74, 81, 73 dhe 74v), 3 nga Shtipi (84, 70 dhe 62v), 3 nga Prilep (51, 40 dhe 55v), një pacient nga Struga (64v), 4 nga Manastiri (77, 77, 79 dhe 74v), një nga Gostivari (72v), një nga Radovish (70v), një nga Makedonski Brod (66v) dhe një pacient nga Berova (85v).

Rastet e reja:

 • Shkup-627,
 • Kumanovë-73,
 • Dibër-1,
 • Shtip-37,
 • Prilep-98,
 • Tetovë-72,
 • Strugë-17,
 • Veles-55,
 • Manastir-51,
 • Ohër-57,
 • Kavadarci-40,
 • Gostivar-84,
 • Gjevgjeli-11,
 • Strumica-30,
 • Kriva Pallanka-10,
 • Radovish-9,
 • Krusheva-8,
 • Koçani-34,
 • Probishtip -4,
 • Demir Hisar-2,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-1,
 • Berova-2,
 • Vallandova-8,
 • Vinica-20,
 • Dellçeva-6,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-11,
 • Kërçovë-10,
 • Resnjë-13,
 • Negotina-11.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-398,
 • Kumanovë-50,
 • Dibër-8,
 • Shtip-21,
 • Prilep-28,
 • Tetovë-41,
 • Strugë-18,
 • Veles-38,
 • Manastir-28,
 • Ohër-44 ,
 • Kavadari-29,
 • Gostivar-23,
 • Gjevgjeli-12,
 • Strumica-59,
 • Kriva Pallanka-8,
 • Radovish-9,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-19,
 • Probishtip-8,
 • Demir Hisar-6,
 • Pehçeva-1,
 • Berovë-4 ,
 • Vallandova-9,
 • Vinica-8,
 • Dellçeva-17,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-15,
 • Kërçovë-18,
 • Resnjë-4,
 • Negotinë-10.

Rastet aktive:

• Shkup 21984, aktiv 9059
• Kumanovë 3231, aktiv 925
• Dibër 420, aktiv 89
• Shtip 2250, aktiv 493
• Prilep 2325, aktiv 959
• Tetovë 3295, aktiv 1024
• Struga 1146, aktiv 318
• Veles 1551, aktiv 769
• Manastir 1489, aktiv 738
• Ohër 1255, aktiv 536
• Kavadari 950, aktiv 414
• Gostivar 1894, aktiv 638
• Gjevgjeli 594, aktiv 215
• Strumica 1420, aktiv 580
• Kriva Pallanka 355, aktiv 112
• Radovish 359, aktiv 121
• Krusheva 82, aktiv 49
• Koçani 1068, aktiv 313
• Probishtip 300, aktiv 79
• Demir Hisar 154, aktiv 63
• Makedonski Brod 133, aktiv 27
• Pehçeva 88, aktiv 26
• Berova 287, aktiv 68
• Vallandova 151, aktiv 44
• Vinica 311, aktiv 149
• Dellçeva 363, aktiv 161
• Kratova 130, aktiv 72
• Sveti Nikolla 686, aktiv 200
• Kërçovë 991, aktiv 410
• Resnjë 365, aktiv 137
• Negotina 388, aktiv 247

Ndryshe, gjithsej 298,200 teste për Kovid-19 janë kryer në shtetin tonë nga fillimi i pandemisë deri sot, numri i të diagnostikuarve me virusin korona nga fillimi është 50,015 prej të cilëve 29,583 janë shëruar ndërsa jetën e kanë humbur 1397 persona. Në Maqedoninë e Veriut kemi 19 035 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button