fbpx

RMV, 31 persona humbën jetën me Kovid-19, 997 raste të reja

Nga 2930 teste për Kovid-19 të kryera gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut 997 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona ndërkaq 31 kanë humbur betejën me këtë sëmundje, ndërsa 843 pacientë u shëruan, transmeton Portalb.mk.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se 31 persona ndërruan jetë me Kovid-19: 7 pacientë nga Shkupi (74, 78, 82, 51, 38, 60 dhe 64v), 2 nga Kumanova (76 dhe 67v), një nga Dibra (71v), 2 nga Shtipi (62 dhe 67v), 2 nga Prilepi (78 dhe 78v), 2 nga Tetova (72 dhe 76v), 2 nga Velesi (78 dhe 78v), 4 pacientë nga Manastiri (71, 87, 44 dhe 67v), 3 nga Ohri (65, 78 dhe 78v), një pacient nga Kavadari (72v), një nga Gjevgjelia (56v), tre nga Kërçova (47, 68 dhe 53v) dhe një pacient nga Negotina (74v).

Rastet e reja:

 • Shkup-503,
 • Kumanovë-55,
 • Dibër-1,
 • Shtip-14,
 • Prilep-45,
 • Tetovë-40,
 • Struga-32,
 • Veles-29,
 • Manastir-67,
 • Ohër-40,
 • Kavadari-15,
 • Gostivar-22,
 • Gjevgjeli-10,
 • Strumicë-11,
 • Kriva Pallanka-12,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-4,
 • Koçani-3,
 • Probishtip -3,
 • Demir Hisar-4,
 • Berova-1,
 • Vallandova-1,
 • Vinica-5,
 • Delçeva-3,
 • Sveti Nikolla-13,
 • Kërçova-14,
 • Resnjë-2,
 • Negotinë-22.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup-279,
 • Kumanovë-43,
 • Dibër-6,
 • Shtip-42,
 • Prilep-32,
 • Tetovë-79,
 • Veles-35,
 • Manastir-65,
 • Ohër-1,
 • Kavadari-15,
 • Gostivar-49,
 • Gjevgjeli-14,
 • Strumica-39,
 • Kriva Pallanka-6,
 • Radovish-12,
 • Koçani-25,
 • Probishtip-13,
 • Demir Hisar-6,
 • Makedonski Brod-1,
 • Berova-6, Valandova-5,
 • Kratova- 10,
 • Sveti Nikolla-3,
 • Kërçova-36,
 • Resnja-10,
 • Negotinë-11.

Rastet aktive:

• Shkup 21347, aktiv 8826
• Kumanovë 3158, aktiv 902
• Dibër 419, aktiv 96
• Shtip 2213, aktiv 479
• Prilep 2226, aktiv 891
• Tetovë 3222, aktiv 992
• Struga 1129, aktiv 321
• Veles 1498, aktiv 754
• Manastir 1447, aktiv 728
• Ohër 1197, aktiv 522
• Kavadari 910, aktiv 403
• Gostivar 1810, aktiv 578
• Gjevgjeli 583, aktiv 216
• Strumicë 1390, aktive 609
• Kriva Pallanka 345, aktiv 110
• Radovish 350, aktiv 122
• Krusheva 74, aktiv 43
• Koçani 1034, aktiv 298
• Probishtip 297, aktiv 84
• Demir Hisar 152, aktiv 67
• Makedonski Brod 131, aktiv 26
• Pehçeva 87, aktive 26
• Berova 286, aktiv 72
• Vallandova 143, aktiv 45
• Vinica 292, aktiv 138
• Delçeva 357, aktiv 172
• Kratova 128, aktiv 72
• Sveti Nikolla 676, aktiv 205
• Kërçova 983, aktiv 420
• Resnja 352, aktiv 128
• Negotina 377, aktiv 246

Ndryshe, gjithsej 294,802 teste për Kovid-19 janë kryer në shtetin tonë nga fillimi i pandemisë deri sot, numri i të diagnostikuarve me virusin korona nga fillimi është 48 613 prej të cilëve 28,646 janë shëruar ndërsa jetën e kanë humbur 1376 persona. Në Maqedoninë e Veriut kemi 18 591 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close