fbpx

RMV, 990 raste të reja me virusin korona, 24 persona kanë humbur betejën me këtë sëmundje

Nga 2655 teste për Kovid-19 të kryera gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut 990 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona ndërkaq 24 kanë humbur betejën me këtë sëmundje, shkruan Portalb.mk.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

 • -Shkup 378
 • -Kumanovë 48
 • -Dibër 6
 • -Shtip 51
 • -Prilep 55
 • -Tetovë 39
 • -Strugë 27
 • -Veles 54
 • -Manastir 44
 • -Ohër 39
 • -Kavadari 24
 • -Gostivar 54
 • -Gjevgjeli 16
 • -Strumicë 19
 • -Kriva Palankë 3
 • -Radovish 3
 • -Krushevë 4
 • -Koçani 27
 • -Probishtip 2
 • -Demir Hisar 3
 • – Makedonski Brod 4
 • -Pehçevë 4
 • -Berovë 9
 • -Valandovë 1
 • -Vinicë 10
 • -Delçevë 8
 • -Kratovë 3
 • -Sveti Nikole 11
 • -Kërçovë 14
 • -Resnje 11
 • -Negotinë 19

24 persona kanë humur jetën, edhe atë: shtatë pacientë nga Shkupi (58, 80, 86, 63, 50, 61 dhe 45), një nga Shtipi (64), një nga Prilepi(57), një nga Tetova (61), dy pacientë nga Manastiri (66 dhe 73), tre nga Kavadar8 (83, 78 dhe 69), një nga Gostivari (46), tre pacientë nga Strumica (78, 68 dhe 59), një nga Berova (41), një nga Delçeva (83) dhe tre pacientë nga Kërçova (44, 58 dhe 63). Të gjithë pacientët humbën jetën në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 382 pacientë të shëruar nga:

 • -Shkup 116
 • -Kumanovë25
 • -Dibër 1
 • -Shtip 23
 • -Prilep 31
 • -Tetovë 29
 • -Veles 20
 • -Manastir 14
 • -Gostivar 15
 • -Gjevgjeli 6
 • -Strumicë 8
 • -Kriva Palankë 4
 • -Radovish 3
 • -Krushevë 1
 • -Koçani 16
 • -Probishtip 1
 • -Demir Hisar 3
 • -Berovë 3
 • -Valandovë 2
 • -Vinicë 20
 • -Delçevë 26
 • -Kratovë 1
 • -Sveti Nikole 6
 • -Kërçovë 7
 • -Resnje 1

Ndryshe, gjithsej 292,189 teste për Kovid-19 janë kryer në shtetin tonë nga fillimi i pandemisë deri sot, numri i të diagnostikuarve me virusin korona nga fillimi është 47,050 prej të cilëve 27,364 janë shëruar ndërsa jetën e kanë humbur 1305 persona.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close