fbpx

RMV, 18 persona kanë ndërruar jetë dhe 1.168 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 3.353 testime janë regjistruar 1.168 raste të reja me virusin korona, 692 janë shëruar, ndërkaq 18 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 46.062, të shëruarve në 26.981, ndërsa numri i të vdekurve në 1.281 njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë pesë pacientë nga Shkupi (61, 69, 67, 77 dhe 84), dy nga Kumanova (66 dhe 80), një pacient nga Shtipi (54), një nga Tetova (73), dy nga Manastiri (82 dhe 73), një nga Ohri (84g), katër pacientë nga Gostivari (78, 76, 78 dhe 66), një nga Strumica (55) dhe një pacient nga Kratova (74).” – informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 513
 • Kumanovë 68
 • Dibër 6
 • Shtip 27
 • Prilep 77
 • Tetovë 65
 • Strugë 40
 • Veles 36
 • Manastir 58
 • Ohër 25
 • Kavadar 29
 • Gostivar 30
 • Gjevgjeli 5
 • Strumicë 33
 • Kriva Pallanka 5
 • Radovish 7
 • Krushevë 3
 • Koçan 19
 • Probishtip 1
 • Demir Hisar 1
 • Makedonski Brod 3
 • Pehchevë 3
 • Berovë 3
 • Valandovë 6
 • Vinicë 5
 • Delçevë 3
 • Kratovë 11
 • Sveti Nikolle 33
 • Kërçovë 42
 • Resnjë 4
 • Negotinë 7

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 394,
 • Kumanovë 25
 • Shtip 27
 • Prilep 22
 • Tetovë 49
 • Veles 33
 • Manastir 14
 • Ohër 2
 • Kavadar 12
 • Gostivar 22
 • Gjevgjeli 12
 • Strumicë 18
 • Kriva Palanka 6
 • Radovish 3
 • Krushevë 1
 • Koçan 12
 • Probishtip 6
 • Demir Hisar 2
 • Makedonski Brod 1
 • Berovë 6
 • Vinicë 2
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikolla 3
 • Kërçovë 16
 • Resnjë 1
 • Negotinë 2

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 20253, aktiv 8254
• Kumanovë 3005, aktive 821
• Dibër 412, aktiv 97
• Shtip 2127, aktiv 486
• Prilep 2100, aktiv 878
• Tetovë 3120, aktiv 1051
• Strugë 1070, aktive 285
• Veles 1390, aktiv 742
• Manastir 1300, aktiv 669
• Ohër 1117, aktiv 497
• Kavadar 864, aktiv 400
• Gostivar 1688, aktiv 526
• Gjevgjeli 557, aktiv 214
• Strumicë 1338, aktiv 641
• Kriva Palanka 327, aktive 108
• Radovish 341, aktiv 130
• Krushevë 65, aktive 36
• Koçan 994, aktiv 319
• Probishtip 289, aktiv 95
• Demir Hisar 144, aktiv 68
• Makedonski Brod 126, aktiv 22
• Pehçevë 82, aktive 22
• Berovë 275, aktiv 76
• Vallandovë 135, aktiv 44
• Vinicë 267, aktiv 133
• Dellçevë 340, aktiv 182
• Kratovë 123, aktiv 78
• Sveti Nikolla 636, aktiv 179
• Kërçovë 925, aktiv 413
• Resnjë 332, aktiv 119
• Negotinë 320, aktiv 215

Në 24 orët e fundit janë bërë  3.353 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 289.534 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close